Soutěžící vyděsí vycpaná zvířata, Hanu rozpláče vzpomínka na manžela

Zvířátka na zdi - Prostřeno! S29 (2)

Kuchařská soutěž z Moravskoslezského kraje jde v pátek do finále a Veroniku, která je zatím ve vedení, může předběhnout už jen asistentka pedagoga Hana. Ta ukáže netradiční bydlení a promluví o svém nelehkém životě. Soutěžící navíc zjistí, že ji odněkud znají.

Devětadvacetiletá Hana v pátek pohostí soupeře z Moravskoslezského kraje. Bydlí na samotě v dřevěném srubu, který postavil její manžel. S dětmi provizorně žijí v jedné ložnici a doma bývá veselo, protože je jich opravdu hodně. Hana má tři syny, manžel dvě děti z předchozího vztahu. Aby se dostala mezi lidi, začala nedávno pracovat jako asistentka pedagoga. Pro hosty připraví domácí česnekovo-sýrovou pomazánku s domácí bagetkou, bažantí vývar s domácími nudlemi, kuřecí směs s pečenými bramborami, šopský salát a jako sladkou tečku bude podávat halloweenský pudink, který milují její děti.

Po přípitku půjdou hosté šmejdit do ložnice. Dřevěnou postel z masivu zdobí nebesa se záclonkami a soutěžící spekulují, zda si tak dělají manželé soukromí. V ložnici jsou totiž ještě dvě dětské postele. Podle fotek ostatní poznají, že má Hana velkou rodinu a nikdo z přítomných si neumí představit, že by měl tolik dětí. Dál při šmejdění soutěžící objeví vycpanou kunu a bažanta, na zdi pak visí kůže divokého prasete. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, ne všem se to líbí. „Zvířátka, která má na zdi, bych doma nesnesla,“ říká Veronika.

Hana ukáže svoji citlivou stránku. Neměla to v životě jednoduché:

Hostitelka obdaruje Damiana novou matrací

I když se považuje za stydlivou, není to poprvé, co je Hana v televizi. Nedávno se snažili s mužem upevnit vztah v reality show, kde se na pár dní mění manželky. Toho si povšimli i soupeři, kterým je hostitelka povědomá. Hana otevřeně promluví o své smůle na partnery. Maminka tří synů otěhotněla poprvé v devatenácti letech. Otec dítěte ji ale brzy opustil. Pak se vdala za muže, který byl o třicet let starší, a měla s ním další dva syny. Podle Hany to byl alkoholik a nechal ji v dluzích. Současný muž jí finančně pomohl a díky němu poznala, jaké to je být milovaná. Proto si dokonce nechala vytetovat jeho podobiznu. Vadí jí jen, že je muž často v práci a nevěnuje se rodině. Během vyprávění Hana neudrží slzy. Všem je to líto a budou se ji snažit utěšit.

Nálada u stolu je v pátek jiná než v předchozích dnech. Někteří soutěžící považují Hanu za taktičku. Nezdá se jim, jak je ke všem pozorná. Marii nedá do jídla olivy, které nemusí, Angelice připraví bezlepkovou verzi jídel, Veronice vyhoví s množstvím česneku v pomazánce. Také jim vrtá hlavou, proč je už podruhé v televizním pořadu. Potřebuje Prostřeno! vyhrát kvůli penězům? Jejich podezření vyvrcholí, když Hana obdaruje Damiana novou matrací. Středeční hostitel totiž nemá postel a spí na zemi. Chtěla mu udělat radost, ale dobrý skutek bude po zásluze potrestán. Damian překvapivě soudí, že to byla z její strany taktika. A není sám. Jak dopadne celý večer a kdo nakonec vyhraje, uvidíte už v pátek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.