Marie zmate hosty svíčkovou z jiného masa. Hosté si vyzkoušejí dýchání z úst do úst

Dýchání z úst do úst jako zábava - Prostřeno! S29

Pracovnice v sociálních službách Marie se postaví v soutěži z Moravskoslezského kraje k plotně v úterý. Vsadí na českou klasiku a neotřelou zábavu. Jen Angelika se bojí, že se nenají. Přizpůsobí Marie menu její bezlepkové dietě?

Úterní hostitelka Marie žije v domě s partnerem a má dvě děti. Přestěhovala se sem nedávno, a tak zde dominují partnerovy záliby jako sbírka hodin, akvárium nebo domácí výčep. Kuriozitou je gauč určený jen pro psa. Marie pracuje v sociálních službách. Poskytuje domácí péči seniorům a zdravotně postiženým. S partnerem jsou spolu tři měsíce a seznámili se přes seznamku. Po čtrnácti dnech dopisování se sešli a přeskočila jiskra. Menu, které zvolila pro svůj soutěžní večer, má vyzkoušené a všem chutná. Pro hosty Marie připraví maminčin salát a domácí cibulový chléb, polévku z pečených rajčat a česneku, svíčkovou omáčku s domácími knedlíky a cheesecake.

Zatímco se většina na menu těší, Angelika přemýšlí, v čem asi bude lepek. Nesmí kvůli alergii jíst pšenici, žito a ječmen. Marie chody nijak nepřizpůsobí, není na to čas. Nervozita bude na ni vidět od začátku. Dokonce doma ani nezatopí, protože míní, že bude dnes večer horko až příliš. Na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, že ne všichni dorazí na večeři připravení. Damian nepřinese žádný dárek. Podle hostitelky je stydlivý a možná ani neví, že se něco na návštěvu nosí. Nejprve se půjde šmejdit. Soutěžící zaujme růžové plyšové prase a uniforma charity na posteli. Vybavení domu podle někoho není sladěné a moc se jim nelíbí sbírka hodin. Dámy by takto bydlet nechtěly a Damianovi je to jedno.

Podívejte se na video, které dokazuje, že je Maruška hodná duše:

Myslela si, že nikdo nic nepozná

Jako předkrm bude zelný salát s vajíčkem a šunkou, který podává Maruščina maminka na oslavách. Soutěžící se ptají na práci a obdivují, že takovou práci Marie zvládne. Angelika si kromě knedlíků a chleba může dát vše, a tak je spokojená. Sní i tvarohovou část cheesecaku. Na svíčkovou použila Marie hovězí zadní a maso bude po pár hodinách v troubě tvrdé. To je zklamání pro všechny. Na dotaz, zda neměla použít pravou svíčkovou, odpoví: „Kdybych dala pravou svíčkovou, možná by to hodně lidí ani nepoznalo a ani by to neocenili.“

To zarazí Veroniku, která by jiné maso v Prostřeno! ani nevařila. „Když jdu do takového pořadu a dělám svíčkovou, udělala bych ji z pravé svíčkové.“ Po hlavním chodu následuje zábava. Marie využije své znalosti z práce a připraví ostatním kurz první pomoci. Oživují sice jen figurínu, i tak je to ale fuška. Dámy pobaví Damian, kterému se nedaří dýchání z úst do úst. Nezaklonil totiž dostatečně „pacientovu“ hlavu. Jak budou soutěžící úterní večer hodnotit? Dívejte se!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.