Marie zmate hosty svíčkovou z jiného masa. Hosté si vyzkoušejí dýchání z úst do úst

Dýchání z úst do úst jako zábava - Prostřeno! S29

Pracovnice v sociálních službách Marie se postaví v soutěži z Moravskoslezského kraje k plotně v úterý. Vsadí na českou klasiku a neotřelou zábavu. Jen Angelika se bojí, že se nenají. Přizpůsobí Marie menu její bezlepkové dietě?

Úterní hostitelka Marie žije v domě s partnerem a má dvě děti. Přestěhovala se sem nedávno, a tak zde dominují partnerovy záliby jako sbírka hodin, akvárium nebo domácí výčep. Kuriozitou je gauč určený jen pro psa. Marie pracuje v sociálních službách. Poskytuje domácí péči seniorům a zdravotně postiženým. S partnerem jsou spolu tři měsíce a seznámili se přes seznamku. Po čtrnácti dnech dopisování se sešli a přeskočila jiskra. Menu, které zvolila pro svůj soutěžní večer, má vyzkoušené a všem chutná. Pro hosty Marie připraví maminčin salát a domácí cibulový chléb, polévku z pečených rajčat a česneku, svíčkovou omáčku s domácími knedlíky a cheesecake.

Zatímco se většina na menu těší, Angelika přemýšlí, v čem asi bude lepek. Nesmí kvůli alergii jíst pšenici, žito a ječmen. Marie chody nijak nepřizpůsobí, není na to čas. Nervozita bude na ni vidět od začátku. Dokonce doma ani nezatopí, protože míní, že bude dnes večer horko až příliš. Na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, že ne všichni dorazí na večeři připravení. Damian nepřinese žádný dárek. Podle hostitelky je stydlivý a možná ani neví, že se něco na návštěvu nosí. Nejprve se půjde šmejdit. Soutěžící zaujme růžové plyšové prase a uniforma charity na posteli. Vybavení domu podle někoho není sladěné a moc se jim nelíbí sbírka hodin. Dámy by takto bydlet nechtěly a Damianovi je to jedno.

Podívejte se na video, které dokazuje, že je Maruška hodná duše:

Myslela si, že nikdo nic nepozná

Jako předkrm bude zelný salát s vajíčkem a šunkou, který podává Maruščina maminka na oslavách. Soutěžící se ptají na práci a obdivují, že takovou práci Marie zvládne. Angelika si kromě knedlíků a chleba může dát vše, a tak je spokojená. Sní i tvarohovou část cheesecaku. Na svíčkovou použila Marie hovězí zadní a maso bude po pár hodinách v troubě tvrdé. To je zklamání pro všechny. Na dotaz, zda neměla použít pravou svíčkovou, odpoví: „Kdybych dala pravou svíčkovou, možná by to hodně lidí ani nepoznalo a ani by to neocenili.“

To zarazí Veroniku, která by jiné maso v Prostřeno! ani nevařila. „Když jdu do takového pořadu a dělám svíčkovou, udělala bych ji z pravé svíčkové.“ Po hlavním chodu následuje zábava. Marie využije své znalosti z práce a připraví ostatním kurz první pomoci. Oživují sice jen figurínu, i tak je to ale fuška. Dámy pobaví Damian, kterému se nedaří dýchání z úst do úst. Nezaklonil totiž dostatečně „pacientovu“ hlavu. Jak budou soutěžící úterní večer hodnotit? Dívejte se!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.