Míla má ve skříni ukrytou saunu a solárium. V ložnici najdou soutěžící zbraň

Taktika - Prostřeno! S28 (100)

Páteční hostitel Míla z Jihomoravského kraje pozve v kuchařské soutěži hosty do hezky zařízeného bytu, který je plný překvapení. Pamela se dnes poprvé dobře nají a bude chválit. Až budou mít ostatní pocit, že tady něco nehraje.

Kuchařské klání z Jihomoravského kraje zakončí vařením šedesátiletý deratizátor Míla. Deset let je vdovcem, jeho žena zemřela na rakovinu. Dva roky se o ni staral a byli na sebe fixovaní. Pak si řekl, že život jde dál, a našel si přítelkyni. Ta jej do Prostřeno! přihlásila, protože Míla dobře vaří a nepouští ji za sporák. Co jsou spolu, přibrala prý deset kilo. Pro soupeře Míla připraví carpaccio z červené řepy, hovězí vývar s domácími nudlemi, hovězí steak s houbovým přelivem a šťouchanými brambory a jako dezert podává palačinky s ovocem a domácí zmrzlinou.

Pamela, která nemůže laktózu a nejí maso, bude dnes spokojená. Míla jí připraví alternativní jídlo, které jí bude chutnat. Po příchodu půjdou hosté šmejdit. Cítí, že bytu vládne ženská ruka. Podle Tomáše je některé vybavení kýčovité, ale celkový dojem napraví něco, co najdou náhodou za zavřenými dveřmi.

Podívejte se na neobvyklé šmejdění:

Pamela je podezřelá z taktizování

Míla jim dovolí lézt i do skříní, tím pádem soupeři objeví skrytou saunu. Hostitel si ji v bytě instaloval sám. V ložnici najdou další poklad – domácí solárium. To by si někteří také nechali líbit. Na posteli leží fotky a zbraň. Překvapení hosté nevědí, co si o tom mají myslet. U předkrmu se Míly ptají na to, co objevili při šmejdění. Ten jim vysvětlí, že mu domácí solárko a sauna šetří čas a peníze. Vzduchovku na posteli prý používá při práci deratizátora. Střílí s ní potkany, když nechce použít jed.

Polévka bude Pamele připomínat tu, kterou zná od babičky. I když nejí maso, vývar jí nevadí. Tomáš bude překvapený. Když ještě blonďatá soupeřka pochválí brambory a houbovou omáčku, myslí si, že jsou snad s Mílou domluvení. Celý týden jí žádné jídlo nebylo dost dobré. Palačinky měli soutěžící tento týden na stole několikrát, ani jednou se nepovedly. Míla je má vynikající a všichni si pochutnají. Jak se soutěžící pobaví při hudební zábavě s rapperem a kdo nakonec najde pod pokličkou výhru? Uvidíte v pátek na prima+ nebo vpodvečer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.