Jarda má doma pěkný svinčík. Soutěžící znechutí chlupy v pudinku a na talířích

Chlupy - Prostřeno! S28 (99)

Ve čtvrtek se v kuchařské soutěži z Jihomoravského kraje představí Jaroslav. Tomu doma bude asistovat přítelkyně na neschopence. Hosté se u něj nebudou cítit moc dobře. Pamela se dnes raději nají předem. Proč?

Šestačtyřicetiletý dělník Jaroslav pozve ostatní k sobě do bytu, kde žije se dvěma dětmi, přítelkyní a dvěma kočkami. S přípravami mu pomůže dcera, která zametá podlahu a skládá ubrousky na stůl. Celou dobu doma bude přítomná i jeho přítelkyně, která je na nemocenské. Pomůže mu vyžehlit ubrus, sem tam poradí v kuchyni a bude asistovat při šmejdění. Aby místnost, kde se bude stolovat, vypadala uklizeně, spousta věcí je odklizená do dětského pokoje, kde to vypadá jako po výbuchu.

Pro hosty Jarda v Prostřeno! připraví toustovou ruličku se šunkou a sýrem, hovězí vývar s domácími nudlemi, vareničky se pštrosími škvarky a palačinky s pudinkovou náplní. Vareničky Jardu naučila vařit jeho ukrajinská babička. Pštrosí sádlo získal od kamaráda a doufá, že škvarky z něj ostatní ocení. Při krájení se nešikovně řízne a zavolá na pomoc přítelkyni, která ho ošetří. Připomene mu také, ať myslí na vegetariánské jídlo pro Pamelu.

Podívejte se, kde všude vidí hosté špínu:

V ložnici najdou Jardovu nemocnou přítelkyni

Po příchodu se hosté rozhlížejí, bydlení na ně nepůsobí dobře. Pamelu přejde chuť k jídlu. V talíři totiž soutěžící najdou kočičí chlupy. Po přípitku se půjde šmejdit a Jarda dá soutěžícím nahlédnout i do pokoje zaplněného věcmi, který vypadá jako skladiště. Ani kuchyň na ostatní nepůsobí uklizeně. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, v ložnici jako překvapení čeká Jardova přítelkyně. Ukáže soutěžícím fotky a Pamela doufá, že po setkání s ní neonemocní. Z předkrmu budou muset hosté vytahovat párátka a chuťově je moc nenadchne.

V polévce budou plavat tvrdé nudle, hlavní chod zklame nedovařeným hutným těstem. Při čekání na jídlo si budou ostatní povídat na balkoně. Najdou tam už hotové palačinky a na zemi hrnec s pudinkem. K jejich zděšení v něm budou kočičí chlupy. Všichni rázem ztratí chuť k jídlu. I dezert bude zklamáním. Palačinka bude tvrdá a oschlá, soutěžící nechápou, proč ji hostitel nepřipravil čerstvou. Co všechno se ještě bude kritizovat a kolik dostane Jarda za svoje snažení bodů? Tipněte si v diskusi pod článkem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.