Jarda má doma pěkný svinčík. Soutěžící znechutí chlupy v pudinku a na talířích

Chlupy - Prostřeno! S28 (99)

Ve čtvrtek se v kuchařské soutěži z Jihomoravského kraje představí Jaroslav. Tomu doma bude asistovat přítelkyně na neschopence. Hosté se u něj nebudou cítit moc dobře. Pamela se dnes raději nají předem. Proč?

Šestačtyřicetiletý dělník Jaroslav pozve ostatní k sobě do bytu, kde žije se dvěma dětmi, přítelkyní a dvěma kočkami. S přípravami mu pomůže dcera, která zametá podlahu a skládá ubrousky na stůl. Celou dobu doma bude přítomná i jeho přítelkyně, která je na nemocenské. Pomůže mu vyžehlit ubrus, sem tam poradí v kuchyni a bude asistovat při šmejdění. Aby místnost, kde se bude stolovat, vypadala uklizeně, spousta věcí je odklizená do dětského pokoje, kde to vypadá jako po výbuchu.

Pro hosty Jarda v Prostřeno! připraví toustovou ruličku se šunkou a sýrem, hovězí vývar s domácími nudlemi, vareničky se pštrosími škvarky a palačinky s pudinkovou náplní. Vareničky Jardu naučila vařit jeho ukrajinská babička. Pštrosí sádlo získal od kamaráda a doufá, že škvarky z něj ostatní ocení. Při krájení se nešikovně řízne a zavolá na pomoc přítelkyni, která ho ošetří. Připomene mu také, ať myslí na vegetariánské jídlo pro Pamelu.

Podívejte se, kde všude vidí hosté špínu:

V ložnici najdou Jardovu nemocnou přítelkyni

Po příchodu se hosté rozhlížejí, bydlení na ně nepůsobí dobře. Pamelu přejde chuť k jídlu. V talíři totiž soutěžící najdou kočičí chlupy. Po přípitku se půjde šmejdit a Jarda dá soutěžícím nahlédnout i do pokoje zaplněného věcmi, který vypadá jako skladiště. Ani kuchyň na ostatní nepůsobí uklizeně. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, v ložnici jako překvapení čeká Jardova přítelkyně. Ukáže soutěžícím fotky a Pamela doufá, že po setkání s ní neonemocní. Z předkrmu budou muset hosté vytahovat párátka a chuťově je moc nenadchne.

V polévce budou plavat tvrdé nudle, hlavní chod zklame nedovařeným hutným těstem. Při čekání na jídlo si budou ostatní povídat na balkoně. Najdou tam už hotové palačinky a na zemi hrnec s pudinkem. K jejich zděšení v něm budou kočičí chlupy. Všichni rázem ztratí chuť k jídlu. I dezert bude zklamáním. Palačinka bude tvrdá a oschlá, soutěžící nechápou, proč ji hostitel nepřipravil čerstvou. Co všechno se ještě bude kritizovat a kolik dostane Jarda za svoje snažení bodů? Tipněte si v diskusi pod článkem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.