Pamela z Brna oslní pronajatým bytem. Ostatní si myslí, že má bohatého milence

Losos - Prostřeno! S28 (98)

V kuchařském klání z Jihomoravského kraje se ve středu představí hostitelka Pamela. Ta kdysi snila o kariéře v michelinské restauraci a svým soupeřům chce dopřát luxus. Pronajme oslnivý apartmán, ale podle ostatních by se měla raději zaměřit na jídlo.

Středeční hostitelka Pamela je sice u stolu jedinou ženou, ale zato výraznou osobností. Je náročná, nejí maso ani mléčné výrobky a ostatní jsou zvědaví, jak se ve svůj den předvede. Pamela bydlí v malé garsonce, kam hosty brát nechce. Pronajme si tedy apartmán v osmadvacátém patře nejvyšší budovy v Česku s výhledem na Brno. Vždycky chtěla vařit a budovat kariéru v lepších restauracích, vystudovala obor kuchař – číšník a pracuje jako servírka. Jelikož je Pamela vegetariánka, čekají všichni bezmasé menu. Podávat se bude česneková pomazánka s opečeným chlebem, dýňový krém, grilovaný losos s bramborovou kaší a domácí tiramisu.

Menu je překvapením, rybu pánové nečekali. Míla bude zase nešťastný z česnekového pokrmu, který mu dělá zle. V pondělí i v úterý totiž bylo menu prošpikované česnekem. Po příchodu jsou hosté překvapení, kde se to ocitli. Při šmejdění obdivují moderní zařízení, výhled nebo velikost televize. Když ale nakouknou do skříní, tuší, že je něco špatně. Jsou prázdné. Podle Jardy tu Pamela nebydlí, nebo se právě stěhuje. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, nepřipravila jim ani žádné osobní věci, takže se o ní nic nedozvěděli.

Podívejte se, do jakého prostředí Pamela hosty přivede:

Na bazén se mohou pánové jen koukat

Jako předkrm hostům dá Pamela doprostřed stolu talíř s pomazánkou a vedle opečené chleby. Na někoho budou příliš tvrdé, Tomáš její servírování označí jako „namažte si chleba z trouby a čus“. Míla bude zklamaný. Proč mu hostitelka neodebrala trošku pomazánky bez česneku? Na polévku bude Pamela pyšná. Recept si sama vymyslela a přizná, že kdysi chtěla vařit v michelinských restauracích. Robertovi se to nezdá. Měla tedy servírovat něco pořádné a ne tohle. Losos měl být grilovaný, ale bude pečený a skoro bez chuti. Pamela je totiž přesvědčená, že rybu nemusí solit, protože plavala ve slané vodě. Pamela chtěla v Prostřeno! ukázat, že i bezmasé jídlo může být dobré. Ostatní jsou však zaražení. Ryba je přece také maso.

Pánové se budou hostitelky ptát i na milostný život. Řekne jim, že má dva roky přítele, který žije kousek od rakouských hranic. Ostatní tipují, že si ji asi vydržuje někdo bohatý, když žije v takovém bytě. Pamela na to nic neřekne a ostatní se pobaví na její účet. Tomáš, kterému se nejdřív Pamela líbila, prohlásí, že má rád ženy, se kterými se dá vést hlubší konverzace. Zábava bude hodně rozpačitá. Hostitelka odvede ostatní na střechu, kde se nachází bazén. Až teď prozradí, že to není její byt. Neřekla pánům dopředu, že si mají přinést plavky. Na vodu se proto mohou jen koukat. Je to zklamání. Dezert si s nimi Pamela nedá, protože zvolila dezert s laktózou, která jí nedělá dobře.  Budou k ní ostatní přísní, nebo přece jen ocení, že na ně chtěla zapůsobit?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.