Toaletní papír místo ubrousků a podvod na soutěžící. Nepoznají polévku ze sáčku

Pavel – Prostřeno! S28 (91)

Pondělní hostitelka Bára je v kuchařské soutěži, tentokrát z Pardubického kraje, na popud svého partnera Pavla. S vařením si nebude lámat hlavu a předkrm rovnou koupí hotový. Soutěžící budou v šoku. Je to nějaký vtip?

Kuchařský souboj z Pardubického kraje odstartuje u jednadvacetileté brigádnice Báry. Ta pozve hosty do bytu, který diváci dobře znají. Na podzim v něm vařil Pavel Cifra, který je Bářiným partnerem. V soutěži se předvedl jako ukecaný podivín, který připravil dvě polévky z polotovarů a ani jedna nechutnala dobře. Do soutěže šla Bára jen proto, aby mu udělala radost. Oba bydlí v pronajaté garsonce, kde není ani vhodné vybavení na večeři pro pět lidí. Dva soutěžící budou sedět na zemi, dva na gauči, hostitelka na posteli. Bára s Pavlem hodně cestují. Na tento koníček padly veškeré úspory ze stavebního spoření, které hostitelce předali rodiče. V menu slibuje chlebíčky, houbovku, vysmažené mozky s bramborem a bublák.

S předkrmem se Bára vůbec neobtěžuje. Chlebíčky jsou podle ní nejlepší od profesionála, a tak je koupí. Houbovou polévku uvaří ze sáčku. Aby hosté nic nepoznali, přidá do ní sušené houby a brambory. Tereza má obavy jíst u cizích lidí houby, bude prý ale věřit, že hostitelka ví, co sbírá. Hlavní chod bude smažený květák, i když soutěžící čekají prasečí mozek. Miloš se netěší na dezert, protože nejí sladké. Dezert bude naštěstí domácí, avšak Bára místo čerstvých jahod použije konzervované. Vpodvečer na Primě a na prima+ uvidíte, jak si Bára poradí s úkolem týdne, kterým je tentokrát pokrm z avokáda.

Podívejte se, jak vaří Bára polévku a na reakce soupeřů:

Nepříjemných pět minut ticha

Od první chvíle budou soutěžící nepříjemně překvapení. Tereze vadí sezení na zemi, Miloš doufá, že je to všechno jen vtip. Bára je nepotěší ani úvodním proslovem. Doufá prý, že z jejích pokrmů nebudou mít zažívací potíže. Koupené chlebíčky všichni odhalí na první pohled, netroufnou si ale nic namítat, když je Bára označí za podomácku připravené. Polévku ze sáčku nikdo neodhalí, i když málokomu chutná. Věra v ní cítí spáleninu, většině vadí, že je studená. Když se ptají, jak ji Bára vařila, kápne nakonec božskou. To už ale mají všichni prázdné talíře a jen doufají, že houby byly dostatečně povařené.

Soutěžící znají díl Prostřeno! s přítelem hostitelky, a tak jsou z ní trochu vystrašení. Jídlo nekritizují, nemají řeči ani na toaletní papír místo ubrousků. Jako zábava dorazí obávaný Pavel, který je „pobaví“ pěti minutami ticha. Stejnou zábavu měl v pořadu i on. Všem je nepříjemné jen s ním sedět v místnosti, Věra se už těší domů. Podle Martina se chce Pavel s přítelkyní jen předvádět před kamerou. Hostům se nelíbí ani Bářin styl života. Všechny peníze dala do cestování a přizná, že jednou vlastní bydlení zdědí po rodičích. Její čekání na dědictví všem vyrazí dech.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.