Celebrity

23. března 2024 11:51

Josef Šťastna

Spojí rakovina znesvářené bratry Harryho a Williama? Meghan přeje princezně Kate hodně sil

Princezna Kate má rakovinu

Není tajemstvím, že princ Harry a princ William spolu mají napjaté vztahy. Harry a jeho manželka Meghan ale byli mezi prvními, kteří uvedli, že princezně Kate přejí mnoho sil v boji s rakovinou.

Princezna z Walesu šokovala nejen Brity, ale snad každého, kdo má srdce. Je jasné, že největší oporou nemocné Kate bude její manžel William. K nemoci se také už vyjádřili princ Harry s manželkou Meghan. Manželé Sussexovi princezně popřáli, že jí přejí uzdravení.

Podle redakce New York Post princ Harry a jeho manželka netušili, čím si Kate prochází. Ta Britům sdělila, že podstupuje chemoterapii. Harry a Meghan se o rakovině dozvěděli až z vysílání stanice BBC.

MOHLOBY VÁS ZAJÍMAT: Kvůli rakovině Kate ztichlo celé město. Takovou míru empatie jsem nezažil, popsal historik

Je otázkou, zda Harry poletí do Velké Británie, aby nyní byl bratrovi blíž. Domů bohužel létá pouze tehdy, když se stane něco nemilého. Byl na pohřbu své babičky, byl za otcem, když král oznámil, že trpí rakovinou.

V minulosti měl Harry s Kate mimořádně dobré vztahy. Dokonce novinářům přiznal, že ji bere jako starší sestru. Je otázkou, zda by jeho manželka Meghan byla nyní nakloněná tomu, aby v těžké době do Londýna odjel. Právě Meghan má podle bulvárních novinářů se zbytkem rodiny nejsložitější vztahy a Kate vždy brala jako konkurentku.

Sdílejte článek
Štítky Velká Británie rakovina princ Harry Meghan Markle New York Post William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.