Štefan Margita se po roce loučení odhodlal. Milovanou Hanku uložil k věčnému odpočinku

Štefan Margita o vzpomínkovém koncertu pro Hanu Zagorovou

Možná sbíral odvahu, možná jen potřeboval více času na loučení. Po roce operní pěvec Štefan Margita (67) našel sílu na to, aby urnu s ostatky své milované ženy Hany Zagorové (†75) uložil do hrobu. Informoval o tom na svých sociálních sítích, kde se setkal s vlnou podpory.

Se zpěvačkou Hanou Zagorovou strávil Štefan Margita podstatnou část svého života a její skon nese pochopitelně stále těžce. Fanoušci po celou dobu obdivují jeho bezmeznou lásku k Hance, kterou dává najevo, ale i sílu nadále se věnovat své práci a rozdávat úsměvy na vystoupeních.

Milovanou manželku chtěl Margita původně uložit do hrobu už před Vánoci. „Nakonec to ale vůbec nešlo,“ nechal se slyšet v pořadu Showtime. „Hanka ale bude mít v září narozeniny, takže někdy v tu dobu ji uložím,“ prozradil s tím, že přesné datum říct nechtěl. Teď ale nastal správný čas a novinu oznámil na svém profilu na Instagramu.

„Moji drazí přátelé, dovoluji si vám oznámit, že včera v naprosté tichosti, jen v rodinném kruhu, jsem na Vyšehradě za zvuku nádherných zvonů uložil moji drahou Hanku. Děkuji za vaši přízeň,“ napsal zpěvák k příspěvku na sociální síti. Podporu mu vyjádřili mnozí fanoušci i blízcí, srdíčky ho také podpořila například i Monika Absolonová, Lucie Borhyová nebo Dagmar Havlová.

Přiložil také fotografii náhrobku – Zagorová, jež zemřela 26. srpna 2022 ve věku 75 let, spočine v hrobě se svou maminkou Edeltrudou a otcem Josefem. Místo svého uložení si zpěvačka vybrala už kdysi sama, jméno tedy bylo na náhrobku připraveno už krátce po její smrti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.