Monika Absolonová vzpomíná na Zagorovou: Nikdy nementorovala a většinou měla pravdu

Monika Absolonová vzpomíná na Rok bez Hanky

Už to bude rok, co nás opustila fenomenální zpěvačka Hana Zagorová. Na tuto výjimečnou osobnost zavzpomínala řada slavných lidí během jedinečného pořadu Rok bez Hanky na CNN Prima NEWS, který je věnovaný právě zesnulé hudebnici. Mezi nimi byla i její kolegyně a kamarádka Monika Absolonová.

Zpěvačka Monika Absolonová na svou drahou přítelkyni vzpomíná s obrovskou láskou v srdci. „Rok bez Hanky, a já mám pořád pocit, že tady někde vlastně je, akorát s tím rozdílem, že nemůžu zvednou telefon a zavolat jí, zeptat se jí na něco,“ popisuje své pocity autorka hitu Měj mě rád ve speciálu Rok bez Hanky.

Mohlo by vás zajímat: Vágner o Zagorové: Zažil jsem vše, co v Bodyguardovi. Byla mým nejbližším člověkem

„Své pocity mi sdělovala s laskavostí.“

Absolonová si své zesnulé kolegyně vážila natolik, že za ní chodila i pro osobní rady. „Já jsem k ní měla taky blízký vztah, že jsem věděla, že mi vždycky zvedne telefon, že mi vždycky poradí, že mi vždycky řekne názor na můj nejen pracovní, ale i soukromý život. Nikdy mě nementorovala, vždycky vše řekla s takovou laskavostí a nadhledem, že jsem nad tím, co mi říká, vážně přemýšlela… A většinou měla pravdu,“ dodává s úsměvem zpěvačka ve speciálním vysílání Rok bez Hanky, které mohou diváci sledovat v pátek 25. srpna od 13:30 na CNN Prima NEWS.

Reportérka Martina Jandová vyzpovídala nejbližší přátele, rodinu a kolegy. V rozhovorech, které se točí právě kolem společných vzpomínek a zážitků s Hanou Zagorovou diváci uslyší historky, které ještě nikde nezazněly.

Čtěte také: Štefan Margita věnoval emotivní koncert zesnulé Zagorové. Řekl, z čeho měl strach

Velice blízké přátelství s Hanou Zagorovou i jejím manželem Štefanem Margitou pojilo také samotnou Martinu Jandovou, která se s Hankou znala přes třicet let. Právě prostřednictvím své reportáže se bude snažit vtisknout její odkaz hluboko do srdcí diváků u televizních obrazovek, kteří si mohou společně se známými osobnostmi zavzpomínat na tuto výjimečnou ženu. V sobotu 26. srpna od 19:55 bude následovat speciální vydání SHOWTIME, ve kterém se v rámci speciálního vydání k tomuto smutnému výročí objeví i jedno velké překvapení a opravdu exkluzivní rozhovor.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.