Celebrity

25. ledna 2023 10:50

Marie Makovská

Štefan Margita věnoval emotivní koncert zesnulé Zagorové. Řekl, z čeho měl strach

Štefan Margita o vzpomínkovém koncertu pro Hanu Zagorovou

Operní pěvec Štefan Margita (66) vystoupil v úterý 24. ledna v pražské O2 areně, kterou vyprodal. Koncert věnoval své zesnulé manželce Haně Zagorové (†75), proto populární zpěvačce patřil celý jeden blok. Objevili se ale i známí hosté.

Už před začátkem nového roku Štefan Margita redakci CNN Prima NEWS prozradil, z čeho má ohledně koncertu obavy. „Jsem hodně nervózní, ale doufám, že všechno dobře dopadne. Bude úžasné publikum a já věřím, že nám pomůže i Hanka, které je celý koncert věnovaný. Určitě je tady a dává na nás pozor,“ svěřil se.

Štefan Margita promluvil o posledních slovech Hany Zagorové. Jaké znamení od ní dostal?

Největší nervozita se však točila kolem písně Adieu, kterou známý operní zpěvák zpívával s Hankou Zagorovou jako duet. „Já budu zpívat z pódia a Hanička z plátna. Když jsme dnes píseň zkoušeli, podíval jsem se na plátno a už jsem ji nedokázal dokončit. Musím se ovládat a myslet na lidi, kteří budou sedět v hledišti,“ svěřil se Štefan Margita.

Některé duety si pěvec střihl s Lucií Bílou (56), ale i s Vojtou Dykem (37). Mezi hosty byli také Michal Kindl nebo sopranistka Simona Šaturová. Exkluzivní záběry ze vzpomínkového koncertu pro Hanu Zagorovou sledujte v pořadu Showtime ve středu 25. ledna od 19:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Zpěvačku Hanu Zagorovou dlouhodobě provázely zdravotní problémy. Její stav se začal zhoršovat poté, co v září 2020 dostala covid s velmi těžkým průběhem. Její smrt nesl Štefan Margita těžce, byli spolu 30 let a jejich láska byla obrovsky silná. „Měli jsme manželství bez mráčků. Nehádali jsme se, to bylo opravdu tak nádherné,“ prohlásil Margita v rozhovoru pro pořad Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.