Celebrity

25. ledna 2023 10:50

Marie Makovská

Štefan Margita věnoval emotivní koncert zesnulé Zagorové. Řekl, z čeho měl strach

Štefan Margita o vzpomínkovém koncertu pro Hanu Zagorovou

Operní pěvec Štefan Margita (66) vystoupil v úterý 24. ledna v pražské O2 areně, kterou vyprodal. Koncert věnoval své zesnulé manželce Haně Zagorové (†75), proto populární zpěvačce patřil celý jeden blok. Objevili se ale i známí hosté.

Už před začátkem nového roku Štefan Margita redakci CNN Prima NEWS prozradil, z čeho má ohledně koncertu obavy. „Jsem hodně nervózní, ale doufám, že všechno dobře dopadne. Bude úžasné publikum a já věřím, že nám pomůže i Hanka, které je celý koncert věnovaný. Určitě je tady a dává na nás pozor,“ svěřil se.

Štefan Margita promluvil o posledních slovech Hany Zagorové. Jaké znamení od ní dostal?

Největší nervozita se však točila kolem písně Adieu, kterou známý operní zpěvák zpívával s Hankou Zagorovou jako duet. „Já budu zpívat z pódia a Hanička z plátna. Když jsme dnes píseň zkoušeli, podíval jsem se na plátno a už jsem ji nedokázal dokončit. Musím se ovládat a myslet na lidi, kteří budou sedět v hledišti,“ svěřil se Štefan Margita.

Některé duety si pěvec střihl s Lucií Bílou (56), ale i s Vojtou Dykem (37). Mezi hosty byli také Michal Kindl nebo sopranistka Simona Šaturová. Exkluzivní záběry ze vzpomínkového koncertu pro Hanu Zagorovou sledujte v pořadu Showtime ve středu 25. ledna od 19:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Zpěvačku Hanu Zagorovou dlouhodobě provázely zdravotní problémy. Její stav se začal zhoršovat poté, co v září 2020 dostala covid s velmi těžkým průběhem. Její smrt nesl Štefan Margita těžce, byli spolu 30 let a jejich láska byla obrovsky silná. „Měli jsme manželství bez mráčků. Nehádali jsme se, to bylo opravdu tak nádherné,“ prohlásil Margita v rozhovoru pro pořad Showtime.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.