Štěpán Kozub poprvé popsal, co se mu stalo: Záchvat, strach a náběh na infarkt

Populární herec, stand up komik a umělecký šéf ostravského divadla Mír Štěpán Kozub (27) v týdnu svým fanouškům oznámil, že se na nějaký čas musí stáhnout z veřejnosti. Prozradil přitom, že důvodem je podstupování blíže nespecifikované léčby. Nyní upřesnil, s jakými problémy se konkrétně potýká.

Že se Štěpán Kozub chystá na nějaký čas odmlčet, tedy nebýt aktivní na sociálních sítích ani vystupovat, fanoušky rozmrzelo. Zároveň se o něj začali bát, protože ve svém prohlášení blíže nespecifikoval, s jakými zdravotními problémy se potýká. Nyní prozradil, že do péče lékařů se dostal už se vstupem do roku 2024.

Riziko infarktu

„Mám těžký zánět průdušek se silným astmatem, které mám již vrozené. A hned prvního ledna, na Nový rok, jsem kolem půlnoci dostal těžký astmatický záchvat. Měl jsem extrémně rychlou tepovou frekvenci s náběhem na slabý infarkt,“ prozradil oblíbený komik deníku Blesk.

Silvestrovská noc byla pro Kozuba složitá, dosud se ale necítí vůbec dobře a stále leží na kyslíku. „Když přijela záchranka, dostal jsem léky a jsem pod dozorem plicního lékaře,“ přiznal s tím, že ač léčbu podstupuje v domácím prostředí, plnění pracovních povinností je pro něj momentálně naprosto nemyslitelné.

Brzký návrat

Do budoucna se ale chystá pokračovat v už zaběhnutém tempu. To potvrzuje i fakt, že divadlo Mír v Ostravě v prohlášení uvedlo, že na všechna představení naplánovaná od 16. ledna s hercem počítá. „Budu dál normálně vystupovat,“ dodal Štěpán Kozub.

Štěpán Kozub jako porotce talentové soutěže:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.