Celebrity

2. prosince 2023 10:25

Gabriela Kolinová

Štěpán Kozub se v tichosti rozvedl se svou ženou Bárou. Z manželství má tříletou dceru

Štěpán Kozub v 7 pádech Honzy Dědka

Měla to být láska na celý život, ale bohužel to dopadlo jinak. Herec, zpěvák a mistr nekorektního humoru Štěpán Kozub se rozvedl. Manželství s jeho milovanou Bárou (za svobodna Drulákovou) mu vydrželo přesně čtyři roky. Pár má spolu tříletou dceru Anežku. Ani jeden z nich se nechtěl k rozvodu vyjadřovat.

Informaci o rozvodu Štěpána Kozuba přinesl deník Blesk. Podle jeho zjištění bylo soudní řízení o rozvodu manželství bylo zahájeno 1. srpna 2023 a konečné rozhodnutí následně padlo 21. listopadu.

Kozub, kterého můžete znát jako porotce z show Česko Slovensko má talent, se k celé věci nechtěl vůbec vyjadřovat. Rozvod nechtěla komentovat ani jeho manažerka: „Určitě se k věci nebudeme vyjadřovat,“ sdělila Blesku.

Štěpán Kozub se s Barborou Drulákovou seznámil při studiích na ostravské konzervatoři. Brali se 31. srpna 2019, ani ne o rok později, v červenci 2020 se jim narodila dcera Anežka.

Sedmadvacetiletý Kozub převyprávěl v minulosti příběh jejich lásky několikrát. Jeho žena Bára platila v showbyznyse za takovou paní Kolumbovou, na veřejnosti se po jeho boku moc neukazovala. Nestála prý o žádný mediální zájem a snažila se střežit soukromí celé jejich rodiny, která zůstala v Ostravě, zatímco Kozub se za prací stále častěji přesouval do Prahy. Možná i to bylo důvodem jejich neshod.

Kvůli manželce radikálně zhubl. Myslel jsem si, že nemám šanci, svěřil se

Kozub před lety zavzpomínal na svá léta na konzervatoři i na seznámení s manželkou. „Já jsem měl v patnácti letech 115 kilo. Podezírám je, že mě vzali (na konzervatoř) hlavně kvůli tomu. Hodně jsem se hledal,“ svěřil se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Bára byla podle něj mimo jeho kategorii. „Myslel jsem si, že nemám šanci. Nosila kanady a černé rtěnky, byla taková temná a to mě přitahovalo,“ vyprávěl Kozub. Kvůli lásce začal radikálně hubnout. V jednu chvíli vážil pouhých 62 kilogramů. Lidé se dle něj pozastavovali nad tím, jak přišel k tak půvabné manželce, on si to obhajoval tím, že má zkrátka charisma. „Vysvětluju to tím, že mám určitý přesah,“ prozradil před lety v pořadu Show Jana Krause.

Štěpán Kozub je hrdým Ostravákem, byť stále častěji vystupuje v Praze. Jeho domovskou scénou je ostravské Divadlo Mír, kde je uměleckým šéfem. Divadlo zakládal herec a bývalý Štěpánův pedagog z konzervatoře Albert Čuba. S ním tvoří Kozub komické trio Tři tygři, ovšem ve skutečnosti jsou čtyři – Štěpán Kozub, Albert Čuba, Robin Ferro a Vladimír Polák. Kromě mnoha filmů ho diváci mohou znát i ze zábavné show Česko Slovensko má talent, kterou vysílá Prima v neděli večer. Štěpán se tu ujal role jednoho z porotců.

Štěpán Kozub v Show Jana Krause zavzpomínal na své začátky v divadle:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.