Celebrity

2. prosince 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Ondřej Rychlý o seznámení s manželkou: Byla mimo moji ligu a vždy někoho měla

Ondřej a Tereza Rychlí v 7 pádech Honzy Dědka

Nejen herectví, ale také vášeň k hudbě spojuje Ondřeje Rychlého (31) a jeho ženu Terezu (34). Manželé spolu mají dvě děti, Tobiáše (4) a dceru Františku (1) a jejich láska jenom kvete. Oba nyní přijali pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde promluvili o seznámení, prozradili, proč se nechtěli brát a proč Ondřejovi táta rozmlouval herečku.

Ondřej Rychlý pochází z herecké rodiny. Jeho otec je herec a komik Petr Rychlý (58) a matka herečka Pavla Rychlá (53). „Měl jsem krásný dětství. Oba rodiče jsou herci, takže jsem neměl moc na vybranou. Teď se trochu bojíme, že i náš syn bude herec, že mu nedáváme na vybranou,“ uvedl Ondřej Rychlý, který si ale v kariéře chtěl jít vlastní cestou.

Čtěte také: Lásky Petra Rychlého. Nejdříve herečka, pak tenistka. Tři synové a vyženěná dcera

Vzít si za manželku herečku otec Ondřejovi nedoporučoval

Chtěl jsem se vymezit vůči tátovi. Takže jsem začal hrát doktora v seriálu. To se mi fakt krásně podařilo. Táta mi taky dal doporučení, abych si nebral herečku,“ prozradil Ondřej Rychlý, který si za manželku vzal kolegyni Terezu, s níž nejen hraje na divadelních prknech, ale také ji režíruje.

„Je to strašný. Spolupráce je sice nádherná, ale když potom musíte jít domů a celou cestu vám dává připomínky… Ty pak musíte nějak zpracovat. Takže jsem ho ve čtyři ráno vzbudila a řekla mu, že mě zablokoval,“ objasnila Tereza Rychlá, jak funguje jejich spolupráce. „Odblokoval jsem ji ještě tu noc, hrála to krásně a představení se povedlo,“ zareagoval Rychlý.

Kromě Ondřeje Rychlého s manželkou Terezou se v talkshow představil také Miroslav Donutil.

Do svatby se příliš nehrnuli

Ondřej s Terezou se znají už od školky, ale nějakou dobu trvalo než mezi nimi přeskočila jiskra „Potkaly jsme se na konzervatoři s Berenikou Kohoutovou a zrovna šel kolem Ondra. A ona mi říká: No to nic, prosím tě, to je můj bratranec, vůbec si ho nevšímej, on tě strašně miluje,“ práskla Tereza.

„Ona si mě vážně vůbec nevšímala. Byla mimo moji ligu, tak jsem si říkal, že za ní nemůžu jít a nemůžu se jí ani zeptat na jméno. Až po letech jsem se dozvěděl, jak se jmenuje. A vždycky někoho měla. Ale pak jsem trefil nějaký okno, naštěstí,“ zavzpomínal Ondřej.

„Na tu událost na konzervatoři jsem zapomněla. Asi o sedm let později mě pozval na kafe a zeptal se, jestli bych s ním nechtěla trávit nějaký čas. Tak jsem mu řekla, že zítra potřebuju vymalovat pokoj. A on fakt přišel a vymaloval,“ doplnila Ondřeje Tereza. Se svatbou ale dost otáleli. „Naši rodiče jsou všichni rozvedení, tak nám nepřišlo dobrý se do toho hrnout,“ vysvětlila Tereza. „U nás mají všichni funkční až ty druhý vztahy,“ dodal Ondřej v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Hostem talkshow byl také legendární herec Miroslav Donutil:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.