Štěpánka Decastelo skončila v nemocnici. Z nevolnosti vzešly problémy se srdcem

Bývalá moderátorka a současná produkční VIP Prostřeno Štěpánka Decastelo (45) je hospitalizovaná v pražském IKEMu. Z dvoudenní nevolnosti a bolesti se vyklubaly problémy se srdcem.

První manželka scenáristy Reného Decastela (50), s kterým následně tvořil pár moderátorka Eva Decastelo (45), Štěpánka, leží již druhý den v nemocnici. Konkrétně v pražském IKEMu (Institut klinické a experimentální medicíny), který se specializuje na léčbu kardiovaskulárních onemocnění.

Čtěte také: Nepředávkoval jsem se, vzkazuje Krampol z nemocnice. Herec nestojí o rádoby senzace

Zvýšené srdeční hodnoty

„Ráno jsem odvezla malého do školy a zajela jsem si k obvodnímu doktoru kvůli bolestem, které jsem měla dva tři dny a které mívám. Bolely mě záda, tak zvláštně, brutálně, a na hrudníku a špatně se mi dýchalo a doktor mě poslal na urgentní příjem do IKEM. Tady si mě rovnou nechali a zjistili zvýšené srdeční markery,“ napsala na sociální sítě Štěpánka Decastelo.

„Neumírám, to opravdu nechci. Zřejmě se na všem podepsal stres, hodně práce a mám za sebou také nějaká vztahová dramata. Zkrátka jedno s druhým a skončíte v IKEM. Poslouchejte své tělo,“ vzkázala dvojnásobná maminka. V nemocnici ji ihned navštívili její nejbližší, přišla se na ni podívat také Eva Decastelo, se kterou je Štěpánka skvělou přítelkyní.

V nemocnici skončil také Jiří Krampol:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka nemocnice srdce Eva Decastelo Jiří Krampol Institut klinické a experimentální medicíny Štěpánka Decastelo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.