Hvězda VyVolených má strach o rodinu. Sestru potetované Marušky zatkla policie v Srbsku

Marie Tomanová, která se pod jménem Kovácsová proslavila v reality show VyVolení, řeší nepříjemnou rodinnou událost. Její sestra byla zadržena na Balkáně. Srbské orgány ji vyšetřují kvůli podezření, že je napojená na skupinu, která v zemi podle tamější policie prodávala kradené vozy s falešnou dokumentací.

Marie Tomanová z VyVolených a její rodina v současné době řeší hodně citlivou situaci. Maruščina sestra byla zadržena srbskou policií. Srbské orgány vyšetřují, zda byla napojená na skupinu, která v zemi podle vyšetřovatelů prodávala kradené vozy.

Marie Tomanová pro Prima Ženy potvrdila, že její sestra je v Srbsku zadržována už týden. „Celou věc momentálně řeší právníci. Je ale dospělá. Víc to komentovat nechci,“ uvedla Tomanová, která to ve druhé řadě populární reality show dotáhla na stříbrnou pozici, vítězem VyVolených se tehdy stal Antonín Jalovec, jemuž ve vile všichni říkali Tony.

Srbové sebrali jedenáct lidí

Srbské úřady ve středu 10. ledna informovaly o zadržení jedenácti členů skupiny, která je podezřelá z prodeje kradených vozidel s padělanou dokumentací.

Podle zjištění CNN Prima NEWS byla v rámci zátahu zadržena také jedna Češka. Informaci minulý týden potvrdil mluvčí Ministerstva zahraničních věcí České republiky Daniel Drake. „Můžeme potvrdit, že mezi zadrženými je jedna česká občanka. Nicméně konzulární pomoc od ambasády odmítla,“ sdělil pro CNN Prima NEWS Drake.

Žena se tak zřekla jakékoliv pomoci českých úřadů, třeba poskytnutí tlumočníka. Podle mluvčího Ministerstva zahraničních věcí se situace kolem Češky zatím nezměnila, žena byla k 16. lednu stále zadržována. Marie Tomanová uvedla, že její sestra zatím nebyla obviněna.

ČTĚTE TAKÉ: Jana Hlaváčová bydlela v krásné vile v Modřanech. Cena nemovitosti jde přes 50 milionů

Zločinecká organizace

Členové skupiny jsou podle srbské policie podezřelí z toho, že mezi lety 2020 až 2024 přivezli do země nově vyrobené automobily, které byly ukradeny v zemích Evropské unie. Organizace měla měnit čísla podvozků a motorů. Následně pak vozidla s padělanou dokumentací měli podle vyšetřovatelů dál prodávat. Skupina si měla přijít na mnohamilionové zisky, napsalo srbské Ministerstvo vnitra na sociální síti.

Během prohlídek bytů a prostor, které skupina využívala, kriminalisté zabavili kromě vozidel i stovky tisíc eur v hotovosti a velké množství zlatých šperků.

Sdílejte článek
Štítky krádež Srbsko nelegální činnost Marie Tomanová Marie Kovácsová VyVolení

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.