Extra ukázky: Toho kuchaře už Superšéf dobře zná! Kam to nadějný pan Filip dotáhl?
Dívejte se na další neuvěřitelnou proměnu skomírající hospody v neděli ve 20:15 na Primě. Superšéf Zdeněk Pohlreich zamíří v dalším dílu pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět do restaurace U Filipa ve Svitavách. Pana majitele zná moc dobře! Také si ho vybavujete z Ano, šéfe!? Už teď si pusťte v ukázky z nedělního dílu:
Filip Albert (31) není televizním divákům neznámý. Možná si ho pamatujete jako mladičkého a vzpurného kuchtíka, jenž získával zkušenosti v někdejší svitavské Restauraci Scandinavia, nebo jako jednoho z kuchařů, který se učil dobře vařit v restauraci U Zběhlíka. Ano, znáte ho z podniků, které Zdeněk Pohlreich navštívil s pořadem Ano, šéfe!
Dnes se Filip Albert snaží podnikat ve vlastním. Ve Svitavách mu patří restaurace U Filipa. A jak se mu vede? „V restauraci U Filipa bylo největší výzvou změnit myšlení majitele z idealistického na komerční,“ napovídá Zdeněk Pohlreich.
Poslechněte si, jak Superšéf Zdeněk Pohlreich vzpomíná na natáčení U Filipa:
Filip zná z předešlých let Zdeňka Pohlreicha více než kdokoliv jiný. Jeho maskování muselo být tedy mnohem náročnější.
Tentokrát proto vyrazí Superšéf na první vizitu převlečen za „babi Naďu“.
Prohlédněte si dokonalou proměnu Zdeňka Pohlreicha na extra videu v předpremiéře:
Otevřít si vlastní restauraci byl Filipův sen. Pomohla mu ho splnit jeho partnerka Aneta poté, co celý rok Filip pracoval doma jako muž v domácnosti. „V tom byl skvělej, ale samozřejmě to nejde, aby byl chlap doma dlouho… My jsme ho všichni viděli jako kuchaře…“ svěřila Superšéfovi Aneta. Zároveň se ukázalo, že Filip Albert se skutečně snaží podnikat, celý podnik však dotuje ze svého výdělku kadeřnice právě Aneta.
Aby štáb filmařů co nejvíce rozptýlil pozornost personálu i kuchařů a Zdeněk skutečně zůstal po celou dobu ochutnávání nepoznán, nastrčili do restaurace ještě volavku v podobě producenta pořadu Ivana Vodochodského. A vyšlo to. Všichni se nervózně točili kolem něho a „babi Naďa“ zatím mohla detailně pozorovat, jak to v restauraci skutečně chodí!
Exkluzivní ukázka: „Babi Naďa“ se ztrácí už v jídelním lístku:
Designu restaurace vévodí prvky z moderních palet, které Filip spolu s přítelkyní sami opracovali. Prý inspirace pořadem Ohnivý Kuře. Restaurace je viditelně provozovaná „srdíčkem“. Filip a jeho kamarád kuchař Martin nezapřou vášeň pro vaření a snaží se dělat takzvaně moderní poctivou gastronomii. To vše by bylo dokonalé, kdyby za tou gastronomií chodili lidi.
Na první pohled to U Filipa vypadá docela nadějně, ovšem skryté kamery i fingovaná rodinka „paní Nadi“ zjistí věci, které asi nikdy neměly vyplynout na povrch...
Exkluzivní ukázka: Takovou reakci majitel restaurace nečekal! Jak tohle Zdeněk Pohlreich myslí?!
Jaké zvraty čekají restauraci po tajné návštěvě Zdeňka Pohlreicha?! Vydrží tým 24 hodin, aniž by to vzdal? Slzy totiž potečou ve Svitavách proudem!
Dívejte se na Superšéfa Pohlreicha už v neděli 6. prosince ve 20:15 na Primě.
Nebo si zatím přehrajte odvysílané epizody pořadu Superšéf – 24 hodin do pekla a zpět přehrajte on-line na iPrima.cz: