Celebrity

15. srpna 2023 12:35

Eliška Reiglová

Syn Michaela Schumachera porušil rodinné pravidlo. Veřejně ukázal svou přítelkyni

Rodina legendárního jezdce Michaela Schumachera (54) je známá tím, že od nehody, která ho upoutala na lůžko, své soukromí s veřejností absolutně nesdílí. Jeho syn Mick (24) nicméně rodinnou zásadu porušil a na sociálních sítích se pochlubil krásnou přítelkyní.

Michael Schumacher v prosinci roku 2013 upadl na sjezdovce a utrpěl vážné poranění hlavy. O jeho zdravotním stavu se od té doby nic moc neví, jeho rodina je skoupá na slovo a dává dobrý pozor na to, koho k někdejšímu jezdci F1 pouští. Informace o něm se tak na veřejnost dostávají jen zřídka a jsou navíc dost neurčité.

Schumacherovi se za téměř 10 let naučili dbát na soukromí rodiny natolik, že nesdílejí informace ani ze svého života. Láska je ale mocná čarodějka a Mick Schumacher, který své dosavadní vztahy držel pod pokličkou, se nyní na Instagramu pochlubil krásnou přítelkyní.

Influencerka a její ex

Podle deníku iSport je jeho partnerkou dánská modelka a influencerka Laila Hasanovic. Ta si ze sociálních sítí, kde ji sleduje téměř 200 tisíc lidí, díky propagaci nejrůznějších produktů vytvořila slušný byznys.

Čtěte také: Další smutná slova k Schumacherovi. Co o legendě řekl jeho první šéf ve formuli 1?

Fanoušci Mickovi jeho nový vztah přejí, nejsou však nadšení z toho, že jeho láska má na profilu stále ještě snímky s bývalým přítelem. Před dvěma lety se rozešla s fotbalistou Jonasem Windem, zdá se nicméně, že odloučení proběhlo v klidu. Stopy po vztahu totiž blond hvězda Instagramu mazat zjevně nechce.

Podívejte se, jak někteří čeští influenceři porušují předpisy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.