Celebrity

29. března 2023 06:30

Marie Makovská

Tady podobu nehledejte. Vojtěch Vodochodský prozradil, že s otcem podstoupí test DNA

Vodochodský v 7 pádech

Vojtěch Vodochodský (29) v oblíbené talkshow zavzpomínal na dětství, přičemž se nevyhnul ani ožehavému tématu, že si s otcem Ivanem Vodochodským (59) nejsou vůbec podobní. Talentovaný herec prozradil, jak to chtějí vyřešit, a řeč přišla i na to, proč si místo hlavní role ve filmu zvolil vedlejší. Kdo ho nahradil?

Vlastnímu tatínkovi a známému herci Ivanovi Vodochodskému není Vojtěch ani trochu podobný. To samozřejmě Honzu Dědka ihned zaujalo. „Testy DNA jsme zatím nedělali. Ale táta mi každé Vánoce vyhrožuje, že mi je dá pod stromeček a poletím z baráku. Což jsem už udělal. Plánuju mu ty testy někdy dát,“ přiznal Vojtěch Vodochodský, který je právem považovaný za nejtalentovanější herce své generace.

Přečtěte si také: Zdeněk Godla o postelových scénách: Manželka je ráda, že za nevěru nosím peníze

Jako dítě ovšem herecké ambice neměl, přál si stát se počítačovým monitorem. „Měl jsem počítače hrozně rád, táta hrál hry na počítači a já jsem se na něj díval. Myslel jsem si, že počítačový monitor je název profese. Myslel jsem si to jen v útlém věku, asi do patnácti,“ smál se při vzpomínce na dětství Vojtěch Vodochodský.

Nyní má za sebou mladý herec už několik filmů a seriálů, mohli jste ho vidět například v Ohnivým kuřeti, Modrém kódu, Krejzových, Slunečné nebo v Dobrých zprávách. V poslední době zaujal také vedlejší rolí ve filmu BANGER., který byl oceněný i Českým lvem. Ve snímku s drogovou tematikou měl původně hrát roli hlavní. „Adam Mišík ale pro tu roli žije, já bych ji musel hrát. Typologicky na to sedí líp, já bych s tím bojoval. Dohodli jsme se na vedlejší roli a je to tak správně,“ vysvětlil Vojtěch Vodochodský.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.