Celebrity

28. března 2023 06:00

Eliška Reiglová

Zdeněk Godla o postelových scénách: Manželka je ráda, že za nevěru nosím peníze

7 pádů Honzy Dědka (9) - upoutávka

Herec Zdeněk Godla (47) patří ke známým osobnostem, které se dokázaly ke své profesi dostat i bez vystudování oboru a dlouholeté dřiny. Zkrátka se zalíbil, stoupl si před kameru a zničehonic z něj byla hvězda. Za sebou už má i pár milostných scén. Z první byl nadšený, ze druhé o něco méně. Kolegové mu totiž napovídali, že herečka, s níž měl skončit v posteli, dřív bývala muž. A co na to jeho manželka?

Zdeněk Godla se narodil v květnu roku 1975 v Chomutově. K herectví se dostal shodou okolností při plnění veřejně prospěšných prací v rodném městě – přihlásil se do castingu a získal roli ve filmu. Už ve svém druhém snímku si odbyl první postelovou scénu. Přestože je ženatý, těšil se na ni a natáčení si užil.

V posteli s Lenkou Vlasákovou

„Do toho mě nemuseli přesvědčovat vůbec. To byla moje první postelová akce. Poprvé v životě jsem si připadal, že jsem manželce zahnul. Máme se fakt rádi, já se těším domů. Ale když jsem viděl Lenku, říkal jsem si: ‚Se*u na to,‘“ zasmál se Zdeněk Godla při vzpomínce na natáčení své první peprné scény, navíc po boku slavné herečky Lenky Vlasákové (50).

Čtěte také: Milostná zkušenost Vojty Dyka s Lenkou Vlasákovou je poznamenala na celý život

Godla je už dlouho šťastně ženatý a na nevěru ani nepomýšlí. Jeho ženu nenaštvalo, že má kvůli práci být v posteli s jinou. Myslela si totiž, že lepší je nevěra za peníze. „Manželka to pochopila. Řekla, že jestli jí mám zahýbat někde zadarmo, takhle alespoň přinesu peníze. Říká: ‚Ty seš mi stejně nevěrný, hlavně že přineseš peníze.‘ Přitom jsem věrný,“ prozradil herec.

Chlapské něžnosti

Další postelová scéna na sebe nenechala dlouho čekat, tentokrát se odehrála v seriálu, v němž byla hlavní ženská hrdinka kdysi mužem. Proto Godlovi kolegové považovali za dobrý nápad namluvit mu, že i její představitelka se narodila s mužským pohlavím. A ten jim to kupodivu uvěřil.

Čtěte také: Můj mozek je nastavený žensky a moje tělo má mužské rysy, říká Daniela Špinar

„Prušinovský s Hofmannem mě přesvědčili, že Erika Stárková (38) je přeoperovaný chlap Erik Stárk. Řekl jsem, že vůbec, že do toho nejdu. Moje žena řekla, že do toho musím jít, že to bude poprvé v životě, co jí zahnu s chlapem. Přesvědčili mě a pak byla postelová scéna. Nevěděl jsem, že přijde nahá, to bylo překvapení,“ řekl Zdeněk Godla v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kterou uvidíte v úterý večer na Primě, jak ho kolegové rozhodili.

Zdánlivě nevinný žertík způsobil, že herecký talent šel do pozadí a do popředí vystoupila nervozita. Atmosféra na natáčení ovládla Godlu natolik, že negativně ovlivnila jeho herecký výkon a šprýmaři nakonec museli jít s pravdou ven, aby se uvolnil a scénu natočil.

Čtěte také: Musím volat manželce, děti už mě nedotáhnou! Zdeněk Godla slaví Velikonoce poctivě

„Ležel jsem v posteli, potil jsem se, nevěděl jsem, mám dělat, jestli se s ní líbat. Nebo s ním. Pak vidím, že vylezla Erika, koukal jsem se na ni. Čím víc se blížila, tím víc jsem se díval. Řekli: ‚Stop, vždyť ty se jí koukáš mezi nohy!‘ Tak kam se mám koukat? Tak mi pak prozradili, že je to opravdová ženská,“ zasmál se herec.

Problémy se zákonem

Zdeněk Godla a policisté netvoří dobré kombo, jak on sám dlouhodobě přiznává. O řidičský průkaz se mu povedlo přijít dokonce i přesto, že když to poprvé přehnal s rychlostí, policie se nad ním slitovala. Nepoučil se a s novým autem rychlé jízdě prostě neodolal.

Čtěte také: Grossová měla ošklivou nehodu. Dcera zesnulého politika nabourala do auta s rodinou

„Nejdřív mě chytli policajti, že jsem jel rychle. Řekli mi, že když mě chytnou do roka ještě jednou, vezmou mi řidičák. Koupil jsem si nový superb, tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Jel jsem po hradecké dálnici a vybržďoval mě bílý superb. Říkal jsem si, že je to blbeček, a předjel jsem ho,“ popsal herec, jak se dostal do problémů.

„Oni za mnou, zase mě předjeli a najednou světla. Byli to policajti. Jel jsem prý 247 km/hod. Řidičák jsem jim ale neodevzdal a pak mě chytili v Chomutově. Někdo mě udal. Tak už mě nenechali jet, musel jsem volat kámošovi,“ dodal Godla, který už řidičským průkazem znovu disponuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.