Celebrity

7. května 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Manžel Venduly Pizingerové prozradil, jak spolu začali chodit. Otestovali se na dovolené

Josef Pizinger v Show Jana Krause

Cestovatel a fotograf Josef Pizinger je známý především tím, že tvoří pár s bývalou ženou zesnulého hudebního skladatele Karla Svobody (†68), Vendulou Pizingerovou (51). V legendární červené pohovce prozradil, jak se s manželkou seznámili, čemu se věnuje v profesním životě i co rád dělá ve volných chvílích.

Jako další host se v Show Jana Krause představil cestovatel a fotograf Josef Pizinger, o kterém se v médiích píše především jako o „třetím manželovi vdovy po Karlu Svobodovi“. To jeho samotného rozesmálo a tak podotkl, že je tajemný jako paní Colombová.

S manželkou je spojilo cestování

Svoji identitu poodhalí, když prozradí, že pracuje v oboru zabývajícím se prodejem příslušenství k telefonům. Jeho velkou vášní je ovšem cestování, které je zároveň tím, co ho spojilo s jeho ženou Vendulou.

„My jsme spolu byli na drinku a rovnou tam jsme si koupili letenku. Ještě než jsme spolu chodili. A odletěli jsme na první společnou dovolenou,“ popisuje počátky jejich vztahu, který již trvá jedenáct let a kterému kvůli poměrně velkému věkovému rozdílu zpočátku nikdo nevěřil.

Přečtěte si také: Vendula Pizingerová o začátcích s mladším manželem: Tchyně se mnou rok nemluvila

Dále na sebe prozradí to, že se dříve věnoval freestyle BMX, tedy ježdění na malých kolech v U-rampě. „Díky tomu jsem začal cestovat. V patnácti šestnácti jsme díky tomu začali jezdit po Evropě a objížděli jsme skate parky ve Francii a Španělsku. To byl takový první impuls k cestování.“

Se svojí ženou Vendulou vychovává jejich 2,5 letého syna Josefa a plnoletého syna Jakuba, kterého má Vendula ze vztahu se zesnulým hudebním skladatelem Karlem Svobodou. A to, co se o nich píše, nečte. Sám sebe ve vztahu považuje za romantika, rád prý vaří a cestuje po neobjevených místech mimo turistické trasy. Pro trochu dobrodružný způsob cestování s přespáváním venku pod celtou nadchnul i svoji ženu Vendulu, prezidentku nadačního fondu Kapka naděje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.