Celebrity

23. července 2023 14:40

Vanesa Havlíková

Táňa Makarenko o vdávání i rodině: Šaty budu mít čtvery, miminko chci po svatbě

KVIFF: Taťána Makarenko o módě, svatbě i dětech

S Taťánou Makarenko (34) jsme se potkali na přehlídce Zuzany Lešák Černé, kam se tentokrát přišla podívat jen jako host a roli modelky přenechala děvčatům ze své soutěže krásy, které hrdě podporuje. Léta, kdy aktivně předváděla na přehlídkových molech, jsou pryč a nyní se spíše připravuje na roli manželky a maminky. Redakci Prima Ženy poskytla exkluzivní rozhovor, ve kterém prozradila detaily k připravované svatbě a promluvila o založení rodiny.

Svatba čeká modelku a ředitelku Miss Czech Republic Taťánu Makarenko a jejího partnera, podnikatele Martina Pánka, už za pár týdnů. Přípravy jsou tak v plném proudu a zejména pro Táňu je to nyní téma číslo jedna.

„Svatbu máme již za chvíli. Je to pro mě aktuální téma, každý den nad tím musím přemýšlet a dávat dohromady, co mi ještě chybí. Naštěstí mám skvělou svatební koordinátorku, která mi se vším pomáhá, a veškeré přípravy jsou tak jednodušší,“ prozradila na filmovém festivalu v Karlových Varech modelka. „Bude to větší svatba, kde bude hodně lidí. Stavíme velký stan, není to tedy jen o výzdobě, ale více i o technických věcech,“ dodala.

Nejvíce záležet si aktuálně dává s výběrem šatů. „Šaty na svatbu mi pomáhal vybírat stylista Sam Dolce, který mi pomáhá vždy s důležitým stylingem na různé slavnostní události. Byl tam jako jedna z mých důležitých osob, která mi pomohla i s finálním výběrem,“ prozradila. „Šaty mám celkem čtvery, troje dlouhé na oficiálnější věci a jedny krátké na volnou zábavu,“ prozradila bližší detaily.

Taťána Makarenko na festivalu ve Varech vynesla šperky za miliony:

Miminko plánují co nejdříve

Po veselce se chystají také na svatební cestu, a to v zimě. „Plánujeme delší svatební cestu v prosinci. Chceme daleko od civilizace, abychom si odpočinuli a načerpali síly. Oba máme náročnou práci, takže to je potřeba,“ svěřila se. S partnerem už myslí také na miminko. „Rodinu určitě založit plánujeme. Jsem typ ženy, která se těší na děti. Chtěla bych mít více než jedno, uvidíme ale, jak to bude,“ objasnila.

Mohlo by vás zajímat: Svatba už se blíží. Sára Affašová se pochlubila střípky z rozlučky se svobodou

„Miminko bychom chtěli hnedka po svatbě. Přece jenom můj věk není zcela nezastavitelný, takže musím dbát na zdraví a na to, že my ženy nemáme úplně nekonečno času. Ačkoliv se to nehodí –⁠ nehodí se to nikdy, takže hned po svatbě se o miminko začneme snažit,“ prozradila Taťána Makarenko redakci Prima Ženy na závěr.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.