Taťána Makarenko se zasnoubila. Ukázala prsten a prozradila, kde bude svatba

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (33) nyní prožívá jedny z nejšťastnějších chvil svého života. Brzy z ní totiž bude vdaná paní. Na sociálních sítích prozradila, jak vypadaly zásnuby a kde bude svatba.

Taťána Makarenko (33) se se svým přítelem, podnikatelem Martinem Pánkem, zasnoubila v jednom z nejromantičtějších měst na světě – Paříži. S partnerem odjela do romantické destinace přivítat příchod nového roku. A během romantické večeře se její drahá polovička vyslovila.

Jak Taťána Makarenko vnímala začátek války na Ukrajině, tedy v její rodné zemi?

Budoucí paní Pánek se o radostnou novinku podělila se svými fanoušky na Instagramu, kam nahrála svou fotografii, na které se usmívá od ucha k uchu a pózuje s krásným šperkem na levém prsteníčku. „Budoucí paní Pánek,“ napsala na začátku příspěvku.

Žádost si nechávala pár dní pro sebe

Radostnou novinku si zřejmě Taťána nějakou dobu chtěla nechat jen pro sebe a své nejbližší, protože ačkoliv fotku sdílela 5. ledna, požádaná byla o něco dříve. „2. 1. 2023, datum plné lásky, skončilo tím největším vyznáním lásky. Vezmeš si mě? ANO!“ pokračovala zamilovaně budoucí nevěsta.

Podle svých slov byla z celé záležitosti mile překvapená i zaskočená. „Vůbec jsem to v ten moment nečekala. Povídali jsme si, dělali si srandu a smáli se a najednou to přišlo. Byla jsem v šoku a mám to popravdě všechno trochu v mlze. Bylo to velmi nenucené, přirozené, v krásném prostředí, kde bylo přítmí, intimní prostředí. Nikdo okolo si toho ani nevšiml, a tak to byl jen náš krásný moment,“ popsala své pocity webu Extra.cz.

Přítel měl prstýnek u sebe už nějakou dobu

Makarenko se svěřila, že výběr správného prstýnku prý dal jejímu snoubenci zabrat. Přiznal jí, že těžko se mu sháněl zejména kámen. Šperk nechal speciálně vyrobit už před časem a nějakou dobu ho nosil u sebe, čekajíc na ten správný moment.

„Měl ho u sebe i ve Vídni, kde jsme byli těsně před Vánoci. Z jeho výrazu na něm nebylo vůbec nic znát. Opravdu to přede mnou dobře utajil a vůbec jsem to v tu chvíli nečekala,“ dodala dojatá Taťána. Svatba se bude konat letos v létě v areálu Botanika, jehož spolumajitelem je právě modelčin snoubenec. Ohledně místa tak měli budoucí manželé hned jasno.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Vídeň Paříž svatba prsten modelka celebrity zásnuby Taťána Makarenko ruská invaze na Ukrajinu svatba Martin Pánek žádost u ruku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.