Čerstvě vdaná Taťána Makarenko zažila svatbu jako z pohádky. Jedny šaty jí nestačily

Ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (33) má za sebou svatbu. Své ano řekla podnikateli Martinu Pánkovi (31). Na veselku dorazilo velké množství hostů a nevěsta vynesla hned několik šatů.

Taťána Makarenko a její choť Martin Pánek si pro svůj velký den zvolili „osmičkové“ datum 18. 8. 2023. Svatba se konala nedaleko Prahy v areálu Botanika, kam dvojice pozvala 120 hostů. Mezi nimi byla řada Tániných kamarádek i modelek. Na místo se hosté sjížděli už den před samotným obřadem, protože byla v plánu menší předsvatební party. „Na tento den jsem se velmi těšila, jelikož jsem si vzala úžasného partnera, nejlepšího kamaráda a životního parťáka, který je mi už více než tři roky největší oporou,“ sdělila Makarenko v rozhovoru pro web iDNES.cz.

Nevěstě to ve svatební den velice slušelo. Sama se prý nemohla rozhodnout pro jedny šaty, a tak jich na veselce vystřídala hned několik. Když kráčela k oltáři, měla na sobě bílou róbu s korzetem a volánkovými rukávy. Nechyběl ani velice dlouhý závoj. Na svatební focení měla přiléhavé šaty se spadlými ramínky, které působily sexy, ale zároveň velice elegantně. Na party pak vynesla model s rukávky z krajky. „Svatební šaty jsem měla čtvery, protože jsem se neuměla rozhodnout jen pro jedny. Všechny jsou jiné a ve všech jsem se cítila jako královna. Prstýnky jsme měli vyráběné na zakázku. Chtěla jsem něco jiného, netradičního. Je nádherný a budu ho nyní hrdě nosit,“ prohlásila šťastná nevěsta.

Svatba byla laděná do bílo-zelené

Celkový look svatby byl laděn do olivové zelené v kombinaci s bílou. Čtyři družičky měly šaty ve stejné barvě. Svatební hostina byla velkolepá a o zábavu nebyla nouze. Novomanželé si střihli svůj první tanec a nechybělo ani krájení dortu či ohňostroj.

Čtěte také: Šéfka Miss Taťána Makarenko popsala strach z války na Ukrajině. V ohrožení je i její rodina

Obřad se uskutečnil na golfovém hřišti, kde měl pár v roce 2020 své druhé rande. „Svatbu na golfu jsme chtěli od začátku, je to pro nás velmi magické místo a má pro nás hlubší význam,“ vysvětlila Makarenko, která se rozhodla ponechat své rodné příjmení, k němuž přidá i manželovo. „Rozhodla jsem se pro užívání příjmení po svatbě Taťána Pánek Makarenko,“ dodala na závěr.

Taťána Makarenko už dříve promluvila o módě, svatbě i dětech:

Sdílejte článek
Štítky ředitel celebrity šaty Miss Czech Republic Taťána Makarenko svatba Martin Pánek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.