Čerstvě vdaná Taťána Makarenko zažila svatbu jako z pohádky. Jedny šaty jí nestačily

Ředitelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko (33) má za sebou svatbu. Své ano řekla podnikateli Martinu Pánkovi (31). Na veselku dorazilo velké množství hostů a nevěsta vynesla hned několik šatů.

Taťána Makarenko a její choť Martin Pánek si pro svůj velký den zvolili „osmičkové“ datum 18. 8. 2023. Svatba se konala nedaleko Prahy v areálu Botanika, kam dvojice pozvala 120 hostů. Mezi nimi byla řada Tániných kamarádek i modelek. Na místo se hosté sjížděli už den před samotným obřadem, protože byla v plánu menší předsvatební party. „Na tento den jsem se velmi těšila, jelikož jsem si vzala úžasného partnera, nejlepšího kamaráda a životního parťáka, který je mi už více než tři roky největší oporou,“ sdělila Makarenko v rozhovoru pro web iDNES.cz.

Nevěstě to ve svatební den velice slušelo. Sama se prý nemohla rozhodnout pro jedny šaty, a tak jich na veselce vystřídala hned několik. Když kráčela k oltáři, měla na sobě bílou róbu s korzetem a volánkovými rukávy. Nechyběl ani velice dlouhý závoj. Na svatební focení měla přiléhavé šaty se spadlými ramínky, které působily sexy, ale zároveň velice elegantně. Na party pak vynesla model s rukávky z krajky. „Svatební šaty jsem měla čtvery, protože jsem se neuměla rozhodnout jen pro jedny. Všechny jsou jiné a ve všech jsem se cítila jako královna. Prstýnky jsme měli vyráběné na zakázku. Chtěla jsem něco jiného, netradičního. Je nádherný a budu ho nyní hrdě nosit,“ prohlásila šťastná nevěsta.

Svatba byla laděná do bílo-zelené

Celkový look svatby byl laděn do olivové zelené v kombinaci s bílou. Čtyři družičky měly šaty ve stejné barvě. Svatební hostina byla velkolepá a o zábavu nebyla nouze. Novomanželé si střihli svůj první tanec a nechybělo ani krájení dortu či ohňostroj.

Čtěte také: Šéfka Miss Taťána Makarenko popsala strach z války na Ukrajině. V ohrožení je i její rodina

Obřad se uskutečnil na golfovém hřišti, kde měl pár v roce 2020 své druhé rande. „Svatbu na golfu jsme chtěli od začátku, je to pro nás velmi magické místo a má pro nás hlubší význam,“ vysvětlila Makarenko, která se rozhodla ponechat své rodné příjmení, k němuž přidá i manželovo. „Rozhodla jsem se pro užívání příjmení po svatbě Taťána Pánek Makarenko,“ dodala na závěr.

Taťána Makarenko už dříve promluvila o módě, svatbě i dětech:

Sdílejte článek
Štítky ředitel celebrity šaty Miss Czech Republic Taťána Makarenko svatba Martin Pánek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.