Seriály a filmy

21. srpna 2024 10:28

redakce Prima Ženy

Prima natáčí dokumentární sérii Karel vs. Karlos o životním příběhu zápasníka MMA Vémoly

Vémola pustil děti na nejrychlejší horskou dráhu světa

Kdo je Karel a kdo je Karlos? Takovou otázku si kladou a snaží se rozklíčovat tvůrci nové dokumentární série Karel vs. Karlos. Právě v těchto dnech natáčí televize Prima příběh o životě slavného zápasníka MMA Karlose Vémoly.

Televizní štáb posledních pár týdnů dělá společnost jednomu z nejkontroverznějších a nejlepších zápasníků MMA. Karlos Vémola má tak za zády kameru a s ní divák odhaluje jeho život i to, proč se rozhodl pro kariéru zápasníka. „Je to už druhý dokument o mně a je asi pořád o čem točit. Doufám, že to diváky bude bavit. Věřím, že se tu objeví více sportovních věcí. Na natáčení jsem zvyklý, beru to tak, že pouštím diváky a fanoušky do svého soukromí. Bez příběhů a bez nich by náš sport nebyl tam, kde je. Před deseti, patnácti lety o nás nikdo nevěděl, zápasili jsme v malých tělocvičnách. Média a fanoušci ho pozvedli výš, teď jsme ve velkých halách,“ prozradil Karlos během natáčení, za nímž stojí stejný tým jako v případě dokumentární série PORNO!, kterou také odvysílala Prima.

Ostatně jako při zápasu. „Já nezastavuju, mám neustále zpoždění. Musí se mnou točit za chodu. Co stihnou, to mají, když ne, bohužel. Nejsem herec, nic neopakuji dvakrát. Je to se mnou asi těžké, ale mám toho hodně. Pořád se něco děje, a konec tak není jistý. Vypadá to, že se budu vracet, i když jsem ohlásil důchod. Attila Végh mě dostal zpátky do ringu, ale až příští rok. Nemůžu se rok připravovat na jeden zápas, tak uvidíme, jak bude ten rok aktivní. Slíbil jsem, že s ním to bude můj poslední zápas. Mám před sebou náročný poslední rok,“ přiznává zápasník, který v dokumentu ukáže i svoje rodinné zázemí.

„Rodina si tu cestu nevybrala, médiím se straní, nechtějí se fotit, ale podporují mě. Táta mě vedl k disciplíně a jsou to moji největší fanoušci,“ vypráví Karlos a dodává, že se jeho rodiče v příběhu objeví.

Čtěte také: Manželovy nálady při přípravě jsou komplikované, říká Lela Vémola. Už jsou sehraní

Dokument ukáže vše, co zápasníka za jeho kariéru potkalo. Jak se cítil po prvních vyhraných zápasech, proč odletěl do Anglie a co tam dělal. To vše se objeví v šesti dílech, o jejichž nasazení bude televize Prima včas informovat.

Tvůrci dokumentu Karel vs. Karlos

  • Počet dílů: 6
  • Režie: Filip Štoček
  • Kamera: Filip Knoll
  • Producent: Kryštof David
  • Premiéra: Televize Prima
  • Žánr: dokumentární


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.