Životní styl

22. května 2023 08:00

Komerční sdělení

Tenistka Lucka Šafářová podporuje děti ve sportu

Tenistka Lucie Šafářová má za sebou dlouholetou kariéru, ale nechybělo mnoho a svět by přišel o jednu z velice úspěšných sportovkyň ještě předtím, než začala dobývat světové kurty. Sportujícím dětem nechybí nadšení a elán do sportu, ale v některých případech se jejich rodinám schází dostatek financí na zaplacení kroužků nebo vybavení. Pro ně je tu Česká olympijská nadace, u které si mohou o příspěvek na sport zažádat. A na sport dětí nyní poputují i finance z prodejů produktů společnosti Procter & Gamble, jako je například Ariel, Jar, Lenor nebo Pampers.

Jak přiznala sama Lucie Šafářová, i ona v dětství zažila podobnou situaci.

Kdybych sama nezískala v dětství podobnou podporu, určitě bych si nesplnila sen být na olympiádě. Proto jsem se stala ambasadorkou olympijské nadace a chci pomoci plnit další dětské sny. Budu ráda, pokud mi s tím pomůžete,” říká Lucie.

Pomoc je nyní jednodušší než kdy dříve. Při příštím nákupu těchto produktů zamiřte do některé z drogerií Rossmann a nakupte třeba rovnou celou zásobu produktů Procter & Gamble, protože až do 23. května z každého zde zakoupeného produktu P&G poputuje jedno procento z jeho ceny přímo na podporu sportování dětí ze sociálně slabých rodin, kterým pomáhá Česká olympijská nadace.

Česká olympijská nadace přispívá dětem bez ohledu na výkony, důležité je nadšení pro sport a to, že děti baví. Veronika Opršalová, ředitelka České olympijské nadace, upřesňuje: “Přispíváme dětem nejen na oddílové příspěvky, ale i na sportovní vybavení, soustředění a kempy či sportovní prohlídky. Sport může být pro děti zásadním formujícím faktorem. A to nejen z hlediska fyzického zdraví, ale i toho psychického. Děti se naučí, co je to fair play – ve sportu, ale i v životě. Najdou si kamarády, se kterými mají společné zájmy. Kromě toho jim sport dodá odhodlání, sebedůvěru a morální zodpovědnost. Velmi si vážíme toho, že společnost Procter & Gamble naši nadaci dlouhodobě podporuje.”

Sdílejte článek
Štítky Olympijské hry finance Lucie Šafářová tenista Komerční sdělení sport nadace Lenora Rossmann Procter & Gamble Pampers Ariel Česká olympijská nadace

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.