Tereza Pergnerová ztratila psího parťáka. Bolest a slzy sdílím, až když je odžiju, říká

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se na sociálních sítích podělila s fanoušky o smutnou zprávu. Navždy ji opustil její parťák a celkově uplynulý měsíc zhodnotila jako náročný, plný nečekaných zvratů.

Tereza Pergnerová se musela rozloučit se svým čtyřnohým parťákem. Středoasijský pastevecký pes jménem Soze nebyl prvním miláčkem moderátorky, už v minulosti si toto plemeno oblíbila a před Sozem jí dělal radost Démon.

Přečtěte si také: Myslela jsem, že se k drogové minulosti nebudeme vracet, řekla Pergnerová Krausovi

Rozdal jsi tolik lásky

„Byl to náročný měsíc. Rychlé a nečekané zvraty. Takový je život, to vše k němu patří,“ napsala Tereza Pergnerová k fotografii na Instagramu s tím, že je nyní o kousek blíže vlastnímu, možná lepšímu já. Přidala také R.I.P. (odpočívej v pokoji) a poznámku, že Soze během svého života rozdal hodně lásky.

„Vím, dlouho jsem se neozvala – to jsem prostě já. Bolest a slzy nejdříve odžiju,“ přiznala moderátorka svým fanouškům. Co dalšího si za zmíněný náročný měsíc zažila, si ale nechala jen pro sebe.

Podívejte se také, co prozradila Tereza Pergnerová u Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky pes smutek Instagram úmrtí Tereza Pergnerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.