Exmanželka Romana Vojtka je opět single. Užívá si dovolenou a ukázala se v plavkách

Tereza Vojtková si užívá čas se svými kamarádkami v prosluněné Marbelle. Exmanželka Romana Vojtka hodila starosti s muži za hlavu a zaměřuje se sama na sebe a rodinu.

Tereza Vojtková vypadá zkrátka úžasně. Ve věku 44 let září snad ještě více než kdy předtím. Málokdo by tipoval, jak bolestivou zkušenost má za sebou. S exmanželem Romanem Vojtkem si prošla nepříjemným rozvodem, herec ji navíc opustil, když byla v devátém měsíci těhotenství.

Od nepříjemného závěru jejich vztahu však už uplynulo téměř deset let a oba dva dávno mají vlastní životy. Oslnivá Tereza nyní s dobrými kamarádkami vyrazila do populární části Španělska. Na Instagramu se pochlubila skvělou formou. Její postavu v bikinách by jí mohla závidět kdejaká dívka. „Vyrazily jsme si s holkami na dovolenou, protože jsme mámy od dětí a hodně pracujeme, takže si odpočinek zasloužíme. Je nás tu deset,“ uvedla Tereza pro web eXtra.cz.

Mohlo by vás zajímat: Roman Vojtek opustil těhotnou manželku těsně před porodem. Jak spolu nyní vycházejí?

Čtěte také: Porod byl úžasný, rozplývají se Vojtkovi. Kontrakce mi byly příjemné, svěřila se herečka

Její vztah nedávno skončil

Blondýnka si před časem otevřela vlastní salon a věnuje se podnikání. Zaměřuje se na permanentní make-up a v jejím podniku pracuje také její sestra, se kterou má velice blízký vztah. Ačkoliv se jí na poli pracovním daří, v osobním životě až takové štěstí nemá. Nedávno jí skončil vztah. „Aktuálně jsem čerstvě po rozchodu,“ sdělila blondýnka s tím, že bližší detaily prozrazovat nechce.

Aby toho nebylo málo, na začátku dovolené se Tereza musela potýkat ještě s jednou nepříjemností. „Nechala jsem v letadle peněženku s občanským průkazem, řidičákem, platebními kartami a velkou hotovostí. Nikdo ji bohužel neodevzdal a od rána mi chodí zprávy o snahách použití karet,“ dodala Vojtková s tím, že si tím ale dovolenou nenechá zkazit.

Podívejte se také na Romana Vojtka jako VIP hosta pořadu Šampioni:

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy Roman Vojtek celebrity exmanželka dovolená Tereza Vojtková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.