Seriály a filmy

6. června 2024 12:33

Petra Jaroševská

Terezie šokuje nevšedním manželstvím. Má svůj byt kvůli chrápání a pořádku

Terezino manželství - Prostřeno! S29 (84)

Tento týden vaříme v soutěži amatérských kuchařů v Plzeňském kraji. Pořádkumilovná Terezie pozve ve čtvrtek soupeře do nově zrekonstruovaného bytu. Překvapivé bude, s kým tam vlastně žije. A názor na toto uspořádání budou mít všichni.

Pětadvacetiletá Terezie se na účast v soutěži amatérských kuchařů připravila. Na lednici má vylepený plán práce a uvaří osvědčené pokrmy. Jen bagetu bude dělat poprvé. Vystudovaná ekonomka ráda cestuje a ve volném čase uklízí. Do Prostřeno! šla proto, že si ráda hrála na vystupování před kamerou a chce si to zkusit naostro. Manažerka pivnice nás seznámí s nezvyklou situací. V ložnici spí sama, což zdůvodňuje tím, že o patnáct let starší manžel chrápe.

Bydlí proto v jiném bytě na stejném patře. Jsou spolu čtyři roky, vzali se vloni v Las Vegas. A chrápání asi nebude jediný důvod, proč je Tereziin protějšek vykázán z bytu. „Na úklid jsem blázen. Můj spolubydlící je ze mě vyřízený. Když jí, tak mu pomalu zametám drobečky od pusy,“ přizná čtvrteční hostitelka. Ta musela na návštěvě u Milana a Pavla trpět. Jak si můžete připomenout na prima+, na pořádek si rozhodně nepotrpěli.

Pavel si při šmejdění všímá především lustru:

Do hovězího vývaru přidává šafrán

Hosté budou po příchodu k Terezii nadšení z hezkého bytu. Samozřejmě přijde řeč na to, s kým tu hostitelka žije. Chvíli bude trvat, než to někteří pochopí. Má spolubydlícího, který není její manžel? „Bydlí tři metry ode mě naproti v bytě. A nebydlíme spolu,“ vysvětluje Terezie. Soutěžící budou hádat, proč to má hostitelka takto zařízené. Každý má svůj názor. „Manžel asi nedělá pořádky jako mladá. On si bydlí ve svém, sem tam se potkají,“ soudí Pavel. „Je to zvláštní, nikdy jsem se s tím nesetkala,“ diví se Ivana.

Terezie pro svoje menu zvolila kuřecí játrovou paštiku, hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi, uzená vepřová žebra s bramborovou kaší a tvarohový dezert s ovocem. Terezie ráda experimentuje s kořením a do polévky přidává kurkumu a šafrán. To však hostům nechutná. Žebra budou povedená, jen David má pocit, že se k nim bramborová kaše nehodí. Začíná se taktizovat? Dezert bude podobný středečnímu, Terezie navíc přidá ovoce, což vnímají ostatní jako plus. Jak se soutěžícím bude líbit zábava, při které budou hádat různé druhy koření? Dívejte se už nyní na prima+ nebo ve čtvrtek vpodvečer, kolik bodů Terezie dostane.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.