Móda a krása

17. října 2024 12:17

Komerční sdělení

Thermes Marins de Saint Malo: Hydratace je základem omlazení pleti

Hydratace je základem péče o pleť v každém věku. Jak ji dodáváte do správných vrstev pokožky vy? Věříte produktům s dotykem přírody? Měla byste. Přípravky pro pleť se silou moře jsou výkonné, bez látek, které mohou pleti škodit. Značka Thermes Marins de Saint Malo nabízí možnosti, které vám pomohou se suchou pokožkou zatočit. Vyzkoušejte je také.

Dehydratovaná pokožka ale není jen ta, která se na první pohled loupe, tvoří se na ní šupinky a nepříjemně pne. Pokožka bez vláhy je také ta, která je zašedlá, vypadá unaveně a tvoří se na ní drobné vrásky, které v oblastech očí a rtů nepříjemně upozorňují na věk. Věnujte se kvalitní hydrataci. Kromě toho, že budete vypadat mladší, bude vaše pleť také do hloubky vyživená, a tedy zdravější. Celkový skvělý vzhled zajišťují pleti účinné látky, které snadno zbaví viditelných projevů dehydratace pokožky, ale také nepříjemného pnutí a zastaví vznik drobných vrásek.

Kožní bariéra je ochrannou vrstvou, kterou si zdravá pokožka umí vytvořit sama, ale může být snadno narušena – častým koupáním, používáním nevhodných sprchových gelů a například také vodou v bazénu. Navíc se během léta opalujeme a také se pokožka vystavená slunci rychleji olupuje. Výsledkem je poškozená pokožka, které může být náchylná i k dalším onemocněním.

Suchá a popraskaná pokožka může být vstupní branou pro infekce a bakteriální onemocnění. Je tedy zapotřebí komfort pokožky řešit nejen kvůli vzhledu, ale také kvůli zdraví. Hydratační přípravky by neměly být mastné, měly by však obsahovat účinné látky, které pokožku vyživí a dodají největšímu orgánu těla všechny potřebné výživné látky. Jen díky nim bude vypadat pokožka skvěle za všech okolností.

Na vašem toaletním stolku by neměly chybět:

Tělový balzám Hydra Gold se žlutohnědými řasami a bambuckým máslem, 1000

Tento bohatý a krémový tělový balzám probudí vaše smysly a zároveň vaši pokožku hydratuje a vyživuje. Jeho koktejl ingrediencí se skládá ze zlaté řasy, skutečného hydratačního klenotu, bambuckého másla a sladkého mandlového oleje s vyživujícími vlastnostmi. Vaše pokožka je zahalena do závoje a hebkosti jemné vůně „Fleur d´eau“. Balzám nanášejte denně na celé tělo.

Sametový krém s Himanthalií a chaluhami, 750 Kč

Hydratační koncentrát dodává pokožce pružnost a komfort díky komplexu přírodních cukrů spojených s výtažky z řas a vyživujícími oleji. Zaujme svou vůní „vanilky a medu“.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.