Móda a krása

24. září 2024 12:09

Komerční sdělení

Thermes Marins de Saint Malo: Řada Pure Mer pro zralou pleť a řešení známek stárnutí

Cítíte na své pleti, že jí chybí výživné látky, je unavená, povadlá a s hojně se vyskytujícími mimickými vráskami? Věnujte své pleti péči – v podobě prémiových přípravků pro zralou pleť.

Řada ANTI AGE GLOBAL – PURE MER v sobě výjimečně kombinuje pět látek, které jsou 100% aktivními výtažky z toho, co nabízí moře omývající pobřeží Bretaně. Všechny výtažky jsou pozorně vybírány, kombinovány a nakalibrovány tak, aby měly jedinečný účinek na zralou pleť.

Fungují v synergii a cílí na PĚT hlavních znaků stárnutí pleti:

1. mimické vrásky

2. jemné linie kolem úst a očí

3. ochabování pleti

4. dehydrataci

5. unavenou pleť

Všechny složky v dokonalé symbióze cílí na eliminaci mimických vrásek, jemných linií kolem očí a úst, ochabování pleti, dehydrataci a unavenou pleť. Přírodní lifting, který odborníci kombinují se specifickými manuálními pohyby, pak následně udržuje dlouhodobý mladistvý vzhled pleti. Dokonalá kombinace původních látek tak cílí na pět základních problémů, které přináší stárnutí. Redukuje mimické vrásky, jemné linie kolem rtů, povislou a unavenou pleť, chrání a vyživuje dehydrovanou pleť.

Elixír Eyes & Lips, 1565 Kč

Jedinečná textura, bez vůně. V kombinaci s PURE MER komplexem se jemné vrásky, které mohou přidávat roky, vizuálně ztrácí. A stačí k tomu pouhých 21 dní.

Sérum Redensifying, 2065 Kč

Hedvábná textura séra kombinuje sílu PURE MER komplexu s kyselinou hyaluronovou, aby pleť mohla snáze vzdorovat projevům stárnutí. Díky síle přípravku je vypjatá, hydratovaná a zářivá.

Global Anti-Age Care, 2440 Kč

Se sametovou texturou, která má jemně perlový nádech a vůni, je Global Anti-Age Care jedinečným přípravkem pro zralou pleť, který během 28 dnů redefinuje kvalitu pokožky, viditelně ji omlazuje a zbavuje všech problematických míst.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a eko odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy. Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky péče o pleť krása Thermes Marins de Saint Malo kosmetika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.