Vánoce

11. prosince 2023 19:22

Komerční sdělení

Tipy na dárky, kterými vyjádříte svou péči: Hladící tělový balzám i párování čokolády s rumem

Představte si, že můžete darovat ty nejpříjemnější okamžiky. Pro někoho jsou to chvíle klidu u hořícího krbu se sklenkou v ruce, pro jiného třeba horká vana a hýčkání těla kvalitní péčí. Připravili jsme pro vás výběr dárků pro muže i ženy, kteří si rádi dopřejí něco opravdu dobrého.

Extáze ze spojení chuti rumu a čokolády

Rum Plantation XO 20th Anniversary vzniká z velmi starých rumů charakteristických pro Barbados a sklízí úspěchy i po více než 10 letech od svého představení. Pro jeho párování vznikla pod taktovkou čokoládového alchymisty Daniela Syrového i nová unikátní čokoláda. 55% mléčná pochoutka z kakaových bobů z Karibiku obsahuje 22 koření a bylin. Její tóny karamelu, kampotského pepře, květu skořice a levandule jedinečně doplňují charakteristiky Plantation XO 20th Anniversary. Jejich spojení přináší zcela mimořádný zážitek pro všechny smysly. Na netradičním tvaru čokolády najdete i totem, symbol značky Plantation, představující harmonii mezi matkou Zemí a lidským duchem.

Jak si spojení nejlépe užít?

Nejprve zavěste čokoládu na okraj sklenice. Přivoňte si a objevujte jejich společné aroma. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji zcela rozplynout v ústech. Dopřejte si doušek rumu a vychutnávejte nové chuťové tóny.

Nová pairing choco v balení s 18 kousky je dostupná jako dárek k nákupu rumu Plantation XO 20th Anniversary na e-shopu www.warehouse1.cz nebo v prodejně Warehouse#1 v pražském Karlíně.

Hladící tělový balzám

Základem svěží a mladistvé pleti i pokožky je hydratace. Díky ní je pleť zdravá a rozzářená. Nová řada přípravků francouzské značky Thermes Marins de Saint Malo napomáhá dodat zimou unavené pokožce sytost, hebkost a navrací jí pružnost. Bohatý a hladící tělový balzám Hydra-gold obsahuje žlutohnědé řasy, které jsou považovány za hydratační klenot, bambucké máslo a sladký mandlový olej s vyživujícími vlastnostmi. Pokožku zahalí do závoje hebkosti a jemné vůně.

Vánoce s glo v barvách nebe

Chcete obdarovat milovníka zahřívaného tabáku, který ocení revoluční technologii? Populární značka glo letos představila novinku glo HYPER X2 AIR. V barvách inspirovaných nebesy a ultratenkém odlehčeném slim formátu potěší jako dárek každého dospělého uživatele, který se rozhodl vydat při užívání nikotinu alternativní cestou. Poslední generace glóčka je plně kompatibilní také s novými bylinnými náplněmi veo určenými k zahřívání, jež představila společnost BAT na podzim.

Najdete na batstore.cz.

Prvotřídní švýcarské pálenky

Švýcarsko je proslulé kvalitou řemesel a ta se projevuje i na poli pálenek. Mezi ikonické produkty Švýcarska se proto řadí i prvotřídní ovocné destiláty Fassbind, které se zde rodí už od roku 1846. Veškeré použité ovoce pochází od vybraných pěstitelů, kteří palírnu od července do září zásobují třešněmi, švestkami, kdoulemi či slívami, meruňkami, jablky a hruškami, ale i malinami. Společným jmenovatelem všech plodů je vysoká kvalita, dodané ovoce prochází pečlivou ruční kontrolou a prohlídkou.

V nabídce palírny Fassbind je mnoho druhů ovocných destilátů, věhlasná je ale zejména řada stařených pálenek Vieilles Barriques. Tyto pálenky po destilaci ještě dlouhé měsíce zrají v dubových sudech a po zrání je pálenka dále zušlechtěna přírodními výtažky ze sušeného ovoce. Řada stařených pálenek Fassbind Vieilles Barriques zahrnuje šest ovocných variací – třešeň, meruňku, švestku, jablko, malinu a hrušku Williams, která co do obliby mezi konzumenty jednoznačně vítězí. Fassbind Vieille Poire také získal řadu prestižních ocenění. Vedle stařené hrušky mezi ostatními vyčnívá i stařená malina – Fassbind Vieille Framboise. I další varianty stařených pálenek Fassbind mají však právem nadšené zástupy fanoušků. Vybírat můžete na e-shopu www.warehouse1.cz.

Sdílejte článek
Štítky tabák kosmetika čokoláda rum Komerční sdělení dárky pálenka tipy redakce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.