Celebrity

18. července 2024 12:08

Michaela Vlčková

Titulní stranu srpnového Playboye zdobí žhavá kráska. Rachel září zahalená do diamantů

Rachel Karnižová, jméno, které už není třeba dlouze představovat. Její rapidní vzestup ke slávě odstartovalo účinkování v televizních reality show. Nyní září na stránkách Playboye jako Playmate. Její ohromující sex-appeal, nezávislost a nezdolná odvaha zanechávají trvaly dojem na mužích i ženách.

Rachel zapózovala pro Playboy na střeše druhé nejvyšší budovy v Praze, kde počasí zpočátku nevycházelo. Celý den pršelo, až teprve kolem 21. hodiny se obloha lehce rozjasnila.

Čtěte také: Elegantní Denisa Nesvačilová a odvážná rapperka Sharlota zářily na večeři Playboye

„Focení pro mě bylo velkou výzvou. Pózovat v dešti a chladu nebylo snadné, ale výsledky mě nadchly,“ svěřila se Rachel. „Tým byl úžasný, poskytoval mi neustálou podporu, což je vidět i na konečných snímcích.“

Fotografka Anna Koniaeva a producent, marketingový a PR manažer Ján Bulka vytvořili dechberoucí pictorial, ve kterém Rachel září zahalená do diamantů a oblečená do exkluzivních modelů z její vlastní kolekce.

„Výběr střechy pražského mrakodrapu ve spojení s Rachel nebyl náhodný. Když jsem připravoval koncept focení, bylo mi jasné, že Rachel potřebuje unikátní prostor, který se propojí s její osobností a sex-appealem, což se povedlo,“ řekl Bulka „Jsem velmi potěšen, že se Rachel stala součástí Playboy rodiny a může se zároveň pyšnit titulem Playmate a centrefoldem. Česká edice Playboye je poslední edicí na světě, která tento ikonicky centrefold – plakát – má,“ doplnil.

Sandra Nováková se pochlubila fotkou pro Playboy! Bohyně, šílí nadšením fanoušci:

Sdílejte článek
Štítky Playmate reality show Playboy influencerka kráska Ján Bulka Rachel Karnižová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.