Celebrity

4. července 2024 10:47

Kisa Císařová

Hanychová, Šmajda a další: Celebrity radí vítězce castingu na Playmate, jak uspět

Finále soutěže Hledáme Playmate 2024

Finále druhého ročníku soutěže Hledáme Playmate napjatě očekávala nejen osmička sexy finalistek, ale i hvězdní porotci. Ty nakonec nejvíc zaujala osmnáctiletá Slovenka Sandra Taškovičová. Členové VIP poroty i přítomné celebrity krásce z východního Slovenska vzkazují, co by měla dělat, pokud chce být v českém showbyznysu úspěšná stejně jako oni.

„Pracovitost, cílevědomost ve smyslu nevzdávat se a nebrat to moc vážně,“ odpověděl webu Prima Ženy Miro Šmajda na otázku, jaké jsou podle něj tři nezbytné předpoklady k tomu, aby člověk uspěl v českém showbyznysu, a které by zároveň poradil vítězce soutěže Hledáme Playmate. Jak Prima Ženám Miro Šmajda přiznal, půvabná Sandra Taškovičová má jeho speciální sympatie, jelikož shodou okolností pochází stejně jako on z Košic. Byť tedy vzhledem k tomu, jak dobře zpěvák mluví česky, někteří jeho fanoušci vůbec netuší, že je Miro původem ze Slovenska.

„Být originální, chodit včas a mít pokoru,“ prozradila svůj recept na úspěch Agáta Hanychová. Ta sice není ani úspěšnou herečkou, zpěvačkou, moderátorkou, nebo modelkou v tradičním pojetí, v českém showbyznysu se nicméně pohybuje dlouhá léta a velice zdatně. A pokud se sama řídí tím, co skrz web Prima Ženy mladičké Sandře vzkázala, úspěch má budoucí playmate zaručený. „Pokora, láska k lidem a exhibicionismus,“ odpověděla Petra Řehořková na otázku, co jsou podle ní tři věci nutné k úspěchu.

„Být milá, spolupracovat a jelikož Češi mají radši obyčejnost než nějakou velkou extravaganci, být malinko víc sám sebou. Protože krásných Andrejek Verešových nebo Simon Krainových už tady máme dost, potřebujeme jinou, vlastní originalitu,“ svěřila svá doporučení Olga Lounová. Ta sice nebyla jednou z porotkyň, finálový večer ale zpestřila svým vystoupením.

V rámci módní show finalistek představila svůj nový letní hit. Jaké byly první pocity krásné vítězky po zvolení? Na roztomilou a lehce rozpačitou reakci sexy Sandry se podívejte ve videu na začátku článku. Jak se cítila historicky první playmate vzešlá z castingu Denisa Gudelj poté, co VIP porota zvolila její nástupkyni? A s jakými očekáváními na finále soutěže Hledáme Playmate dorazili porotci i slavní návštěvníci večera? I to se dozvíte ve videu.

Sdílejte článek
Štítky Playmate Playboy Olga Lounová Agáta Hanychová casting Petra Řehořková Hledáme Playmate Miroslav Šmajda Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.