Celebrity

26. června 2024 10:10

Eliška Reiglová

Agáta Hanychová bez obalu. Líbala se s Marešem i Dykem, Jágra propašovala k mámě

Není žádným tajemstvím, že Agáta Hanychová (39) v minulosti nebývala zrovna svatoušek. V jistém období vymetala jeden večírek za druhým a při těchto příležitostech si nechávala líbit i zájem prominentních mužů. Nyní prozradila, že do postele dostala i Jaromíra Jágra (52), a že ještě než se dala dohromady s Jakubem Prachařem (40), pálila po jeho tehdejším kolegovi Vojtovi Dykovi (38).

Milostný život Agáty Hanychové se ještě donedávna dal popsat jako turbulentní. V roce 2023 se rozešla s otcem své nejmladší dcery Jaromírem Soukupem a krátce nato se provdala za Mirka Dopitu, s nímž má prvního syna. Tomuto ostře sledovanému mezilidskému dramatu přitom předcházela řada jiných partnerů, s nimiž to influencerce nevyšlo.

Prohoz dvou kamarádů

Při povídání se svým bratrem Vincentem Navrátilem v podcastu Bez pózy vyšlo najevo, že i když měla Agáta divočejší období, dokázala si odůvodnit, proč chce kterého muže sbalit. Když před lety jela s manažerkou Hanou Chymčákovou do Špindlerova Mlýna, její cíl byl naprosto jasný. Věděla totiž, vedle koho by vypadala dobře.

„Prvně jsem chtěla sbalit Dyka a pak jsem se rozhodla, že sbalím Prachaře. Vojta a Kuba měli koncert. Jela jsem za Prachařem, protože jsem byla jeho kámoška. Ale říkala jsem si, že Dyk je vyšší než Prachař. Mohla bych si s ním vzít alespoň podpatky, s Prachařem těžko...“ zasmála se dnes už trojnásobná maminka.

Čtěte také: Manžel Agáty Hanychové v hledáčku exekutorů: Dopita má bydliště na úřadě

Agátě se dokonce i podařilo dosáhnout svého a absolutnímu cíli byla na dosah. Sama se ale nakonec rozhodla, že frontman kapely Nightwork není nic pro ni, a ač je pohledný, jeho povaha se jí nelíbí. „Líbala jsem se s Dykem a Chymčáková byla na pokoji s Prachařem. Já se pak ale rozhodla, že Kuba je milejší... Vojta je hrozně nafoukanej,“ vysvětlila Agáta, která se za Jakuba následně i provdala.

Noc s Jágrem

Ještě dávno před nocí ve Špindlu, když Agátě bylo pouhých 19 let, ale dostala do postele i hokejistu Jaromíra Jágra. Nebyla to ovšem její postel a vzhledem k věku to ani nebyla postel v jejím domě. Přivedla ho totiž ke své matce Veronice Žilkové. Ta si je této skutečnosti už léta vědoma, sama ji čas od času vyprávěla, i když nyní ji považuje za promlčenou.

„Neměl kde spát, takže jsem udělala dobrý skutek. Jeli jsme z nějakého baru v mém popsaném autě. Nešli jsme na hotel, protože jsem tenkrát musela být do nějaké hodiny doma a taky nejsem žádná ku*va! Vzala jsem ho proto k mámě domů, protože to měl daleko, tak aby si nemusel platit taxíka. Spali jsme u Stropnického v pokoji a vyvrátili jsme mu dveře,“ přiznala Agáta.

Intimnosti se slavnými

Vincent Navrátil svou starší sestru v podcastu pořádně potrápil, protože vyjmenovával slavné muže a jí dal za úkol, aby přiznala, se kterými z nich něco měla. Hanychová tyto informace nicméně prozrazovala docela ochotně. Lidé se tak mohli dozvědět, že se líbala například i s moderátorem Leošem Marešem či fotbalistou Martinem Feninem.

Agáta Hanychová nedávno ukončila soudní spory s expartnery:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.