Playboy zná svoji novou Playmate. Vítězkou castingu je půvabná Slovenka Sandra

Móda z finále soutěže Hledáme Playmate 2024

Čerstvě plnoletá studentka Sandra Taškovičová (18) z Košic si ve velkolepém grand finále soutěže Hledáme Playmate 2024 vedla z celé osmičky nejlépe. Uchvátila totiž odbornou porotu natolik, že se stala v historii teprve druhou playmate vzešlou z castingu.

Štíhlá brunetka s pronikavým pohledem hnědých očí nafotí titulní stranu a Playmate pictorial, a stane se tak hvězdou říjnového vydání Playboy magazínu. „Nečekala jsem výhru. V první moment jsem byla zaskočená. Vůbec jsem si neuvědomovala, že jsem vyhrála právě já. Nicméně se těším na focení a vše nové, co mi výhra přinese,“ prozradila záhy po finále dojatá Sandra Taškovičová.

Co bude dál?

Vítězku dopraví soukromý tryskáč na francouzskou Riviéru. Focení bude pod taktovkou fotografa a zpěváka Mira Šmajdy, který pochází taktéž z Košic. „S každou z osmi finalistek bych si dokázal představit povedené focení, každá má určitě svoji osobitost. Vítězka Sandra je pro mě typ, který sedí vizuálně ideálně do prostředí francouzské Riviéry. Na focení se opravdu těším, protože vím, že ze spojení atmosféry azurového pobřeží, Sandřiny přirozenosti a zatím neokřesané tajemné svůdnosti a ženskosti vytvoříme opravdu něco esteticky jedinečného,“ těší se Miro Šmajda.

Názor historicky první vítězky

„Letošní ročník byl podle mého názoru velmi silný a rozmanitý. Každá z dívek byla jedinečná a překvapilo mě, jaká skvělá sestava se sešla, ke každé finalistce jsem si na castingu vybudovala moc krásný vztah, bohužel Playmate se mohla stát pouze jedna jediná a já sama jsem do poslední chvíle nevěděla, které mám dát svůj hlas. Bylo to opravdu těžké rozhodování. Nicméně s volbou letošní Playmate jsem moc spokojená. Jsem si jistá, že mezi nás přinese mladou, spontánní a přirozenou energii, což je mi velmi sympatické,“ svěřila se vítězka prvního ročníku Denisa Gudelj, která měla během finále letošního ročníku hned dvě úlohy. Nejenže byla živelná černovláska jednou z porotkyň, společně s Karlem Kašákem ale večerem i provázela.

Zpívalo se, tančilo se

Doprovodný program večera byl skutečně bohatý. Kromě krásných žen byl především o kvalitní hudbě. Zazněly čerstvé hity slovenských zpěváků Yaela a Tiana Moona, v jejichž videoklipech hraje kráska z titulní strany lednového Playboye Julie Hojdyszová. Julie se také proslavila druhým místem ve slovenské reality show Růže pre nevestu. Vystoupil i nadějný talent Simon Opp se svou skladbou Chains. Zlatým hřebem večera bylo bezpochyby vystoupení Olgy Lounové, která na módní show finalistek zazpívala svůj letní hit Hombayero. Tato skladba vznikla ve studiu renomovaného producenta a držitele Grammy Trevora Muzzy v Los Angeles a skladatelky Aleeny Gibson. „S producentem, jehož jméno je Trevor Muzzy, jsem spolupracovala na celém albu. Trevor je známý svou mnohaletou spoluprací s umělci, jako jsou například Lady Gaga, Nicki Minaj, Jennifer Lopez či Alejandro Sanz,“ dodala Olga.

Ti, kteří vybírali

V porotě zasedla Playmate Lady Dee, Playmate Marie Langerová, Playmate Angii, generální ředitel AŽD Ing. Zdeněk Chrdle, Jáno Bulka – zakladatel castingu Hledáme Playmate, herec Honza Kopečný, fotograf Miro Šmajda, cover star 12/2018 Eva Decastelo, cover star 1/2024 Julie Hojdyszová, cover star 7/2021 DJ Lucca, filmový producent Patrik Kettner, fotograf Petr Mihle, Eliška Škubalová – obchodní ředitelka Grand Hotel Bohemia Prague, Ing. Lukáš Kadlčík z JetBee Czech, s. r. o., Aneta Pultarová z Yummy Bunny, Milan Kapec z Playpress, s. r. o., Nikol Hofmann Veselá z Hot Peppers Prague a vítězka ročníku 2022 Playmate Denisa Gudelj.

Sdílejte článek
Štítky fotografie fotograf finále Olga Lounová Košice casting Denisa Gudelj Francouzská riviéra Hledáme Playmate Miroslav Šmajda Hledáme Playmate 2024 Sandra Taškovičová Trevor Muzzy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.