Celebrity

29. září 2023 16:30

Kisa Císařová

Playmate Marie Langerová odhalila praktiky svých ctitelů. Nic originálního jí ještě nedali

30+ Otázek Marie Langerová

Blondýnka s uhrančivě modrýma očima a dokonalou postavou. To je Marie Langerová, které její půvab a krása vynesly na titulní stranu vyhlášeného magazínu s charakteristickým zajíčkem v logu. A to hned dvakrát. Společně s tím se celkem logicky o sexy krásku strhla lavina zájmu ze strany dychtivých fanoušků a ctitelů. Nebylo to ale vždy příjemné, přiznala Marie.

Poprvé se Marie Langerová objevila na titulní straně časopisu nejen ale hlavně pro pány v lednu letošního roku. Podruhé ho zdobila, když vyšlo jeho speciální číslo. „Víc mužů mi rozhodně psalo, když vyšlo druhé číslo se mnou na titulce,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek Marie Langerová. Na dotaz moderátorky Kisy Císařové, jestli jí od zájemců přišlo něco originálního, měla blond kráska a playmate jasnou dopověď. „Ne,“ shrnula nekompromisně štíhlá blondýnka působící dojmem éterické víly. Nenechte se ale mýlit, když je třeba, Marie umí být pořádně od rány a postarat se o sebe. I díky tomu se dokáže prosadit a fungovat jako barmanka ve vyhlášeném nočním klubu.

A jaká je podle Marie Langerové vydařená úvodní věta ve zprávě od neznámého muže? „Mám ráda, když jsou muži galantní. Takže určitě když napíšou něco trošičku na úrovni,“ prozradila na sebe kráska a dala tak trochu i návod pro případné zájemce, čím by si ji mohli naklonit. Nicméně, pokud byste sličnou barmanku chtěli přijít balit do práce nebo i ve dnech volna, kdy Marie vyráží s kamarádkami do nočních podniků na dámské jízdy, lehký úkol to pro vás rozhodně nebude. „Zatím jsem se nenechala sbalit na baru, takže nedokážu posoudit, co na mě na baru zabere,“ svěřila Marie s širokým úsměvem. Ovšem pozor! Existuje i způsob, jak Marii, které nejbližší říkají Májo, můžete při pokusech o navázání kontaktu pořádně vytočit. I svoji dosavadní nejnepříjemnější zkušenost se Mája Langerová nebála v pořadu 30+ Otázek odhalit.

„Nebyla to vyloženě balící hláška, ale místo pozdravu mi přišla nahá fotka od neznámého muže,“ oklepala se znechuceně při nepříjemné vzpomínce drobná blondýnka, kterou na mužích na první pohled zaujmou oči, a naopak odradí špinavé ruce. Jaký styl oblékání podle Marie Langerové mužům sluší a co by si na sebe nikdy neměl brát ten, který se ji bude snažit zaujmout? I na to česká Afrodita odpověděla ve videorozhovoru v úvodu článku. Dozvíte se i to, zda jsou pro ni přitažlivější Češi nebo cizinci...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.