Celebrity

25. června 2024 12:45

Kisa Císařová

Móda z finále Playboy soutěže: Značkové outfity za statisíce i úlovky ze sekáče

Móda z finále soutěže Hledáme Playmate 2024

Honosné finále soutěže Hledáme Playmate mělo jasně stanovený dress code. Pozvánka vybízela k příchodu v Creative Black Tie Attire with gold detail. Zúčastněné celebrity si s tím poradily po svém. Některé slavné ženy se rozhodly ukázat v nákladných róbách návrhářů a s drahými šperky, jiné hrdě vynesly prvky spíš se sentimentální hodnotou. Jak se to komu podařilo, posuďte sami.

Julie Hojdyszová (25)

Zkombinovat luxus s levnou módou z druhé ruky se pro finálový večer druhého ročníku soutěže Hledáme Playmate rozhodla Julie Hojdyszová. Ta ze dvou dress codem dovolených barev vsadila většinově na zlatou a svou štíhlou postavu se nezdráhala ukázat ve výrazných šatech s velkým výstřihem. „Šaty mám z dílny Miroslava Michaela Knota, šperky jsou značky Korbička a boty jsou ze sekáče,“ svěřila se usmívající se misska. „Vzhledem k tomu, že mám na sobě smaragdy a diamanty, už jen ty šperky jsou v hodnotě…“ Kolik? Prozradí vám sama Julie ve videu na začátku článku. Naznačit ale můžeme, že se pohybuje v řádech několika set tisíc korun.

Petra Řehořková (48)

Na um své kamarádky Aleny Wilson vsadila Petra Řehořková, když vynesla černé dlouhé šaty z dílny blond návrhářky. Zlaté lodičky na jehlovém podpatku si majitelka kliniky estetické medicíny koupila u věhlasného českého obuvnického řetězce. „Protože velmi ráda podporuji české značky,“ vysvětlila Petra Řehořková, proč si obula boty od Bati. Něco „zahraničního“ si ale Petra přece jen pořídila, a to kabelku od francouzského módního domu Dior, která byla zároveň i nejdražším kouskem celého outfitu. Náušnice Petře přinesl, jak sama prozradila, Ježíšek. „Celkově to stálo tak sto jedenáct tisíc,“ spočítala s úsměvem sympatická brunetka. Ve videu na začátku článku na vás čeká informace, kterou Petra Řehořková prozradila o svých kalhotkách.

Denisa Gudelj (31)

Vítězka prvního ročníku soutěže Hledáme Playmate Denisa Gudelj se stala moderátorkou finálového večera ročníku číslo dva. Na pódiu stanula vedle svého moderátorského kolegy Karla Kašáka ve světle béžových šatech ozdobených zlatými flitry, ze kterých modelka nechala laškovně vykukovat podprsenku. O styling šatů se historicky první playmate vzešlé z castingu postarala stylistka a make-up artistka Helena Turková. Vysoké kozačky Denisa zvolila ve stejné barvě a odstínu jako šaty a koupila je od stylisty Petera Tistana. Outfit modelka doplnila maličkou zlatou hranatou kabelkou zakoupenou na internetu. „Nejsem úplně šperkový typ. Tím, že jsem hodně potetovaná, na sobě nemám šperky moc ráda, protože mám pocit, že to pak působí přeplácaně a překombinovaně. Mám na sobě akorát suvenýr od moře, který jsem si zapomněla sundat,“ prozradila s úsměvem Denisa Gudelj a ukázala náramek kolem zápěstí vyrobený z mušliček navlečených na šňůrku. Kolik Denisu stála kabelka a boty a proč je podle ní cena šatů nevyčíslitelná? Dozvíte se ve videu na začátku článku.

Olga Lounová (43)

Vynést autorský model a podpořit českého návrháře se rozhodla Olga Lounová, která na finále soutěže Hledáme Playmate přišla oblečená od Jakuba Ponera. „Je to sukně a sako,“ prozradila zpěvačka celá v černém, která se nestyděla ukázat pod sakem své přednosti v černé push-up podprsence. Co se obutí týče, zvolila Olga kozačky rovněž černé barvy od značky Guess, do kterých oblékla provokativní černé síťované punčochy s velkými oky. Model zpěvačka doladila kabelkou z dílny francouzské módní značky Dior – jak jinak než v černé barvě. Na jakou celkovou hodnotu Olga Lounová vyčíslila svůj outfit a kolik stál diamant na jejím prstu? Prozradí vám zpěvačka sama ve videu na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky boty móda náramek kabelka finále Playboy šaty Olga Lounová Denisa Gudelj Petra Řehořková Hledáme Playmate Julie Hojdyszová Hledáme Playmate 2024

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.