Celebrity

17. prosince 2023 18:22

Josef Šťastna

Tom Cruise si ukrojil velké sousto. Začal svádět bývalou manželku ruského oligarchy

Americký herecký idol Tom Cruise (61) vždy patřil k mužům, kterým ženy doslova skáčou do postele. Je ale otázkou, zda tentokrát si neukrojil příliš velké sousto. Novináři ho spojují s bývalou manželkou vlivného ruského podnikatele.

Nestárnoucí herec a vášnivý scientolog se s okouzlující Elsinou Khayrovovou objevil minulou sobotu na večírku Gronsbenor Square v Londýně. „Byli nerozluční, zjevně tvoří pár,“ okomentoval situaci jeden z hostů pro britský deník Daily Mail. „Zdálo se, že je do ní zblázněný,“ doplnil zdroj. Herec a Khayrovová měli večírek opustit společně až v ranních hodinách.

Po celou dobu se Cruise choval velmi přátelsky. „Stále ho někdo žádal o fotografie a on zdvořile odmítal,“ prozradil jeden z účastníků. „Nakonec musel dýdžej oznámit, že se pan Cruise nechce fotit. Většinu večera strávil tancem s paní Khayrovovou. V jednu chvíli se ale jen tak poflakoval uprostřed skupiny žen,“ dodal zdroj deníku Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězdný Tom Cruise už není single. Má za sebou tajné rande

O čtvrt století mladší Elsina je velmi nebezpečná žena. Má za sebou hodně divoký rozvod, který by mohl sloužit jako scénář k akčnímu filmu.

Elsina byla vdaná za ruského magnáta Dmitrije Cejkova, jenž obchodoval s diamanty a vlastnil několik sídel v Londýně a Surrey, jejichž hodnota přesahuje miliardu korun. Pár měl také nemovitosti v Dubaji a na Kypru, sbírky aut, šperků a umění za miliony liber. Vztah však skončil rozvodem během léta poté, když Dmitrij svůdnou Elsinu obvinil, z toho, že před ním skrývá část majetku - mělo jít o kabelky v hodnotě 29 milionů korun.

Elsina Khayrovová má britské občanství a zároveň je matkou dvou dětí. Svůj instagramový účet přepnula ve středu ráno na soukromý. Často postuje fotky z luxusních destinací, jako je Paříž, Katar, Saint-Tropez, Monte Carlo či Benátky. Nyní se zdá, že nepotřebuje, aby na jejím Instagramu kdokoliv slídil. Zřejmě se to týká také exmanžela.

Podívejte se, jak Tom Cruise slavil šedesátiny:

Sdílejte článek
Štítky Londýn Dubaj Tom Cruise kabelka herec Kypr Daily Mail Surrey Elsina Khayrovová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.