Celebrity

17. prosince 2023 18:22

Josef Šťastna

Tom Cruise si ukrojil velké sousto. Začal svádět bývalou manželku ruského oligarchy

Americký herecký idol Tom Cruise (61) vždy patřil k mužům, kterým ženy doslova skáčou do postele. Je ale otázkou, zda tentokrát si neukrojil příliš velké sousto. Novináři ho spojují s bývalou manželkou vlivného ruského podnikatele.

Nestárnoucí herec a vášnivý scientolog se s okouzlující Elsinou Khayrovovou objevil minulou sobotu na večírku Gronsbenor Square v Londýně. „Byli nerozluční, zjevně tvoří pár,“ okomentoval situaci jeden z hostů pro britský deník Daily Mail. „Zdálo se, že je do ní zblázněný,“ doplnil zdroj. Herec a Khayrovová měli večírek opustit společně až v ranních hodinách.

Po celou dobu se Cruise choval velmi přátelsky. „Stále ho někdo žádal o fotografie a on zdvořile odmítal,“ prozradil jeden z účastníků. „Nakonec musel dýdžej oznámit, že se pan Cruise nechce fotit. Většinu večera strávil tancem s paní Khayrovovou. V jednu chvíli se ale jen tak poflakoval uprostřed skupiny žen,“ dodal zdroj deníku Daily Mail.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězdný Tom Cruise už není single. Má za sebou tajné rande

O čtvrt století mladší Elsina je velmi nebezpečná žena. Má za sebou hodně divoký rozvod, který by mohl sloužit jako scénář k akčnímu filmu.

Elsina byla vdaná za ruského magnáta Dmitrije Cejkova, jenž obchodoval s diamanty a vlastnil několik sídel v Londýně a Surrey, jejichž hodnota přesahuje miliardu korun. Pár měl také nemovitosti v Dubaji a na Kypru, sbírky aut, šperků a umění za miliony liber. Vztah však skončil rozvodem během léta poté, když Dmitrij svůdnou Elsinu obvinil, z toho, že před ním skrývá část majetku - mělo jít o kabelky v hodnotě 29 milionů korun.

Elsina Khayrovová má britské občanství a zároveň je matkou dvou dětí. Svůj instagramový účet přepnula ve středu ráno na soukromý. Často postuje fotky z luxusních destinací, jako je Paříž, Katar, Saint-Tropez, Monte Carlo či Benátky. Nyní se zdá, že nepotřebuje, aby na jejím Instagramu kdokoliv slídil. Zřejmě se to týká také exmanžela.

Podívejte se, jak Tom Cruise slavil šedesátiny:

Sdílejte článek
Štítky Londýn Dubaj Tom Cruise kabelka herec Kypr Daily Mail Surrey Elsina Khayrovová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.