Celebrity

4. července 2024 13:55

Josef Šťastna

Z baťůžkářky filmovou hvězdou. Pavla Tomicová oslnila Karlovy Vary

KVIFF: Pavla Tomicová ve Varech

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (62) přijela do Karlových Varů jako obyčejná filmová fanynka. Když si vyřizovala akreditace, tak ji doprovázela vnučka. Herečka na sobě měla obyčejné triko a pohodlné boty, ale za pár hodin se proměnila díky stylistům ve velkou filmovou hvězdu.

Hvězda seriálů ZOO či Slunečná přijela do Karlových Varů ve skvělé náladě, měla radost, že na filmový festival ji doprovází vnučka. Redaktoři webu Prima Ženy herečku požádali o rozhovor, ale Tomicová s úsměvem odmítla s tím, že tentokrát si chce hlavně užít filmy a chce si odpočinout od komunikace s novináři.

Už za pár hodin ale bylo všechno jinak. Pod rukama zkušených stylistů a vlasových kouzelníků se herečka proměnila v oslnivou ženu. Pozornost poutala nejen dokonalými vlasy, ale také nádhernou černou róbou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: První fotky Tomicové po rozchodu: Herečka se změnila k nepoznání, ale už se zase směje

Za úchvatnou proměnou oblíbené herečky stojí mimo jiné Salon Petry Měchurové, který video z finálních úprav účesu zveřejnil také na svém instagramovém účtu.

Podívejte se také na rozhovor s Jiřím Mádlem, který během festivalu představil film Vlny:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.