Tori Spelling z Beverly Hills se rozvádí. Šokovaný manžel to zjistil z jejího podcastu

Herečka Tori Spelling (50) zažádala o rozvod, což by nebylo tak neobvyklé, ovšem manželovi to sdělila prostřednictvím svého podcastu. S Deanem McDermottem (57) byli svoji osmnáct let a mají spolu pět dětí. Přestože Dean posléze potvrdil, že jim to ve vztahu už delší dobu neklapalo, verdikt manželky ho šokoval.

Představitelka Donny Martins ze slavného seriálu Beverly Hills, 90210 svému manželovi zavolala přímo uprostřed natáčení podcastu missSPELLING, aby mu řekla, že se s ním chce rozvést. Tou dobou už byla její žádost u soudu přijata. A protože v Kalifornii je nezákonné někoho tajně nahrávat, v záznamu zazněl pouze její hlas. Byla zkrátka na vše připravena.

Přečtěte si také: Shannen Doherty rozprodává majetek. Nechce, aby to po její smrti musela dělat máma

‚Miluji tě‘ jako slova na rozloučenou?

Herečka manželovi také oznámila, že bude vyžadovat manželskou podporu a výhradní fyzickou péči o jejich pět dětí (mají spolu tři syny a dvě dcery, všechny děti jsou zatím nezletilé). Dále žádá o alimenty a úhradu veškerých nákladů za její právní zástupce. Šokující byl také způsob, jakým se s manželem rozloučila, a sice slovy: ‚Miluji tě‘.

Nevěry a narušení důvěry

Co za tak radikálním řezem ze strany Tori Spelling stálo? Jak sama popsala, nikdy si nepřipadala tak osamělá. Za obrovské narušení důvěry mezi partnery mohly nejen Deanovy nevěry, ale také to, když hovořil pro britský deník Daily Mail o jejich sexuálním životě a nasdílel spoustu citlivých detailů. Málem se rozvedli už v roce 2014, dalších deset let jejich vztah držely pohromadě četné terapie a také jejich děti. Už od června 2023 však žili odděleně.

První slova manžela

Dean McDermott tedy nejspíš s rozvodem částečně počítal, ovšem kdy to přijde a jakým způsobem se s ním jeho žena ‚rozloučí‘, o tom se mu asi ani nezdálo. „Už to trvá dlouho, ale jsme s T. v pohodě,“ vyjádřil se nakonec k celé věci pro magazín People. Jak popisovala Tori Spelling, jejich hlavním problémem bylo, že se zamilovali ‚rychle a vášnivě‘, aniž by nějak řešili, zda se k sobě hodí. První problémy tak přišly už krátce poté, co začali tvořit pár.

Zdroj: Daily Mail, People

Podívejte se také, jak to bylo s rozvodem Britney Spears:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.