Shannen Doherty rozprodává majetek. Nechce, aby to po její smrti musela dělat máma

Shannen Doherty rozprodává svůj majetek

Herečka Shannen Doherty (52) se statečně pere s ranami osudu, které by leckoho srazily na kolena. Nejen, že se jí vrátila zákeřná rakovina, ta ale metastázovala také do mozku a kostí. Svůj boj sice nevzdává a zkouší novou léčbu, ale zároveň počítá i s tím nejhorším a přemýšlí nad budoucností, v níž už nebude figurovat. Aby ulevila mamince, začala rozprodávat svůj majetek.

Americká herečka a představitelka Brendy z oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210 od roku 2015 bojuje se zákeřnou rakovinou. Aktuálně je její onemocnění ve čtvrtém stadiu, kdy už je považováno za neléčitelné, přesto se herečka snaží s nemocí bojovat a motivovat tak všechny ostatní. V lednu se pochlubila tím, že podstupuje novou léčbu s pozitivním efektem. Přesto zůstává nohama na zemi.

Čtěte také: Palác zodpověděl dotazy na rakovinu princezny Kate. Zdůraznil nárok na soukromí

Prodej věcí

Shannen Doherty se obává toho, jaký dopad může mít její smrt na blízké, především pak na maminku Rosu Elizabeth. Pokud dojde na nejhorší, nechce, aby v období truchlení měla hodně práce s vyřizováním náležitostí. Proto se sama začala zbavovat věcí, o kterých ví, že je už nyní může postrádat.

„Momentálně je pro mě prioritou máma - vím, že pro ni bude těžké, když zemřu dřív než ona. Protože to pro ni bude tak těžké, chci, aby ostatní věci byly mnohem jednodušší. Nechci, aby měla spoustu záležitostí, se kterými by se musela vypořádat. Nechci, aby měla čtyři sklady plné nábytku,“ řekla herečka ve svém podcastu Let's Be Clear.

Čtěte také: Brenda z Beverly Hills čelí drsným výhrůžkám. Schytala je za názor na válku v Izraeli

„Máte pocit, že se vzdáváte něčeho, co pro vás bylo velmi výjimečné a důležité. Ale víte, že je to správné a že vám to přinese pocit klidu a míru, protože pomáháte lidem, které tu po sobě zanecháte, aby pro ně ta změna byla snazší,“ vysvětlila Doherty, proč se rozhodla své věci roztřídit a nepotřebné následně prodat.

Vytváření vzpomínek

Vzhledem k tomu, že spíše než na drahé šperky či luxusní oblečení si Shannen Doherty potrpí na starožitný nábytek, nelze se jí zřejmě divit, že se rozhodla svou maminku tohoto potenciálního břemene zbavit. Sama koneckonců poznamenala, že využívá jen máloco a kochat se pohledem jí nic nepřinese.

„Neužívám si to a ostatní si to neužívají, a opravdu něco z toho potřebuji? Potřebuji mít tři jídelní stoly? Nepotřebuji to, nepřináší mi to žádnou velkou radost, ale co mi přináší velkou radost, je brát mámu na místa, kam vždycky chtěla jet,“ dodala Shannen.

Otevřená zpověď Shannen Doherty:

Sdílejte článek
Štítky nemoc smrt matka rakovina majetek Beverly Hills 90210 Shannen Doherty Rosa Elizabeth Doherty

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.