Celebrity

4. března 2024 09:50

Eliška Reiglová

Shannen Doherty kvůli rakovině přišla o libido. Problém vyřešila erotickou hračkou

Herečka Shannen Doherty (52) se statečně pere s ranami osudu, které by leckoho srazily na kolena. Po návratu zákeřné rakoviny neřeší jen léčbu, ale chce mít také jistotu, že nepřijde o ženskost. Když tedy zjistila, že ji nemoc připravila o libido, rozhodla se svůj problém řešit s odbornicí. Nezastírá ovšem, že se při tom hodně červenala.

Americká herečka a představitelka Brendy z oblíbeného seriálu Beverly Hills 90210 od roku 2015 bojuje se zákeřnou rakovinou. Aktuálně je její onemocnění ve čtvrtém stadiu, kdy už je považováno za neléčitelné, přesto se Sahnnen snaží bojovat a žít co nejnormálnější život. A to i ten intimní, který byl v důsledku jejích zdravotních problémů značně poznamenán.

„Když se necítíte dobře, zničí to vaše libido. Ale pak... když vám léky vezmou libido nebo zapříčiní, že věci nejsou tak příjemné, jak bývaly, například sex není tak dobrý, je to ještě něco jiného,“ řekla Shannen Doherty ve svém podcastu Let's Be Clear, kam si přizvala modelku a kamarádku Anne Marii Kortright.

Čtěte také: Brenda z Beverly Hills čelí drsným výhrůžkám. Schytala je za názor na válku v Izraeli

Právě Kortright přiměla herečku k tomu, aby navštívila odbornici a tento problém řešila. „Samozřejmě jsem vzala Shannen na gynekologickou prohlídku a seděla jsem tam s ní, protože taková prostě jsem,“ rozpovídala se. Nemusela ji přitom ani příliš nutit, protože herečka chce i navzdory nemoci žít co nejlépe a tento problém ji pochopitelně mrzel.

Hračky a červenání

V podcastu dlouholeté kamarádky mluvily také o tom, že obě pocházejí z konzervativního prostředí, svět modelingu je ale podle nich k lecčemu otevřenější než ten herecký. Možná i proto Doherty při odchodu z ordinace gynekoložky panikařila. Odnášela si něco, co nechtěla, aby kdokoliv jen na setinu vteřiny mohl zahlédnout.

„Měla tam spoustu vystavených věcí, speciálních hraček, a pak řekla, ať si Shannen jednu vezme. Ta si ji tedy strčila do tašky, ale okamžitě se mě začala ptát, jestli je to vidět. Řekla jsem, že to nikdo nevidí, že nikdo neví, že to tam je. A ona se ujišťovala, jestli jsem o tom přesvědčená,“ zasmála se Anne Marie Kortright s tím, že svou kamarádku tak stydlivou do té doby neviděla.

„Myslím, že to v té tašce pak bylo ještě hodně dlouhou dobu nedotčené. I teď se červenám, jen o tom mluvím,“ dodala herečka s tím, že kromě nemoci se na jejím libidu podepsalo více faktorů, například perimenopauza, následně menopauza a také vědomí, že stárne. Po rozvodu je ale připravená na nový vztah, a tak se zdá, že vše nakonec začalo fungovat, jak si přála.

Poslechněte si otevřenou zpověď Shannen Doherty o rakovině:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.