Celebrity

16. května 2023 18:10

Tomáš Durčák

Donna ze seriálu Beverly Hills v šoku. Dům plný plísně zničil zdraví jejích dětí

Skoro to vypadá, že hercům ze známého seriálu Beverly Hills 90210 se z nějakého důvodu neustále lepí smůla na paty. Nejnovějším terčem je herečka Tori Spelling, která musela i s rodinou opustit svůj dosavadní dům a stala se de facto bezdomovkyní. Za vše dle jejího vyjádření může plíseň, která infikovala dokonce i její dvě děti a způsobila jim vážné zdravotní problémy.

Zatímco její kolegyně Shannen Doherty (51) alias Brenda dlouhodobě statečně bojuje se zákeřnou rakovinou a bývalý parťák Luke Perry, jenž v seriálu ztvárnil Dylana, před čtyřmi lety v pouhých 52 letech zemřel po mrtvici, představitelka Donny Tori Spelling nyní bojuje o zdraví celé své rodiny. A za vším je dle jejích slov plíseň, před níž po své nynější zkušenosti vážně varuje všechny ostatní, zejména maminky malých dětí.

Shannen Doherty se potýká s rakovinou prsu už od roku 2015:

Za neustále nemocné děti mohly plísňové infekce

„Znovu na pohotovosti. Všichni jsme už celé měsíce neustále nemocní. Pak se uzdravíme a zase onemocníme. Když vše došlo do stavu, že byly děti více doma než ve škole, rozhodli jsme se zjistit, kde je příčina. Děti jsou děti a mohou přinést bacily ze školy, ale když celé dny jen spí a točí se jim hlava pokaždé, když vstanou, je jasné, že jde o něco horšího,“ začala svůj dlouhý instagramový post zjevně stále šokovaná Tori Spelling.

Jak se totiž ukázalo, celý její dům byl extrémně zamořený plísněmi, které způsobovaly celé rodině neustálé zdravotní komplikace. A co více, rodina se do něj nyní nemůže vrátit, jelikož byl označen jako „zdravotní riziko“. Herečka tedy vysvětlila, že nyní rodina hledá vhodný podnájem či hotel, kde by mohla nějakou dobu přebývat – alespoň do té doby, než vymyslí, co dále.

Tori rovněž nezapomněla apelovat na všechny čtenáře a čtenářky, aby riziko plísní a jejich dopadů na zdraví nepodceňovali. „Jste neustále nemocní a nemůžete se z toho vyhrabat. Záněty dýchacích cest, extrémní alergie nebo zarudnutí pokožky. Už jste někdy zažili plísňovou infekci?“ popsala dlouhodobé komplikace celé své rodiny.

Fanoušky šokovala laxní reakce hereččiny matky

Její nešťastný příspěvek zároveň vzbudil u fanoušků, kterých má jen na Instagramu více než 1,7 milionu, otazníky okolo budoucího bydlení. Otec Tori Spelling byl totiž úspěšný americký producent (produkoval i Beverly Hills 90210) a její matka Candy je známá filantropka, která o peníze rozhodně nemá nouzi. Jen za prodej rodinného sídla po smrti manžela inkasovala v roce 2011 celkem 85 milionů dolarů.

Čtěte také: Věřím, že budu nejdéle žijící osoba s rakovinou. Brenda z Beverly Hills motivuje ostatní

„Panebože, nemůžu té hrůze uvěřit. Moc mě to mrzí. Teď už je jasné, proč jste všichni byli každý měsíc nemocní. Všechny vás miluju,“ napsala matka herečky v sekci komentářů ke zmíněnému postu. Vyvolala tím však řadu reakcí, v nichž se lidé ptají, proč jako matka není ochotná své dceři a její rodině zajistit bezpečné bydlení někde jinde než v hotelu. Spoustu komentujících rovněž podotklo, že by si určitě mohla dovolit koupit Tori nový, čistý dům. Candy však o pomoci své dceři a její rodině nezmínila ani slovo.

Místo narozeninové oslavy bydlení po hotelech

Tori zatím ke své lehce zoufalé situaci ohledně bydlení neposkytla žádnou aktualizaci. Je však jisté, že nový stabilní domov bude co nejdříve potřebovat. Se svým druhým manželem, hercem Deanem McDermottem (56), za něhož je provdaná od roku 2006, má celkem pět dětí, syny Liama (16), Finna (10) a Beaua (6) a dvě dcery Stellu (14) a Hattie (12). Nejenže je v současnosti její prioritou především zdraví dětí, ale také to, aby nezameškaly učení a mohly i ze svého nového domova bez problémů navštěvovat stejné školy.

Mohlo by vás zajímat: Neohrožená Xena Lucy Lawless bojuje za dobro a spravedlnost. Naštval ji kolega Herkules

Tori Spelling si ve svém příspěvku mimo jiné posteskla, že právě přístup školy k jejím neustále nemocným dětem nebyl nejpřívětivější. „Naše škola měla opakovaně problém uvěřit nám, že jsou naše děti opravdu tak často nemocné. Šlo jim jen o to dostat je za každou cenu co nejdříve zpět do školy,“ posteskla si herečka, které složitá životní situace překazila i oslavu jubilejních 50. narozenin. Vše si však určitě i s již plně uzdravenou rodinou brzy vynahradí v novém domově.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.