Herečky z Beverly Hills se změnily k nepoznání. Přiznaly všechny plastiky a botox?

Někdy je touha zastavit čas natolik silná, že člověk přestane mít cit pro stárnutí. Herečka Tori Spelling se díky estetickým úpravám změnila doslova k nepoznání. Co všechno si nechala vylepšit ona a její herecká kolegyně Jennie Garth?

Seriál Beverly Hills 90210 v devadesátých letech sledoval snad každý. Dvě z jeho hlavních hrdinek vám zřejmě nemusíme představovat. Herečka Tori Spelling (49) a Jennie Garth (50) zůstaly kamarádky i po letech a často se spolu objevovaly na nejrůznějších akcích. Nedávno se představitelka seriálové Donny v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Sirius XM rozpovídala o svých estetických úpravách a plastikách, které podstoupila. Mnohé fanoušky její odpověď překvapila. Podle všeho se totiž jedná hlavně o sílu make-upu.

Na svém Instagramu herečka často zveřejňuje fotografie, na kterých nemá ani jednu vrásku a její pleť je dokonale vypnutá. Na jeden z jejích nejnovějších snímků upozornil právě i moderátor Jeff Lewis. „Vypadáš skvěle! Čím to je? Jak to, že vypadáš tak dobře?“ dotazoval se.

Make-up dokáže divy!

Podle herečky za vším stojí práce talentované vizážistky. „Tak za prvé, mám skvělou make-up artistku. Jmenuje se Hailey Hoff a s pomocí konturování dělá make-up jako nikdo jiný,“ odpověděla hlasateli. „Vypadám úplně jinak! Je to jako kdybych měla udělaný nos,“ říká nadšeně Tori, která je se svým vzhledem očividně velice spokojená. „Lidé mi říkají, že vypadám mladší. To se mi líbí,“ dodala herečka.

Není to poprvé, co se veřejně hovoří o vzhledu pětinásobné maminky z Hollywoodu. Už dříve si fanoušci všimli, že se známá herečka proměňuje. Ta ale další plastiky odmítá. „To, že jsem byla na vícero plastikách, se o mně říkalo už v začátcích mé kariéry. Táta mi vždy říkal, že každý drb se přestane do týdne řešit, ale tohle se mě drží celý život. Já jsem si přitom nechala předělat jen nos a prsa,“ prozradila minulý rok pro magazín People.

Kritiku za přehnanou úpravu a retuš svých fotografií odmítá. „Dělají to všichni, influenceři, herci, zpěváci i lidé s běžnějším povoláním. Nevidím důvod, proč bych to neměla dělat já nebo proč by mě za to měl kdokoliv soudit,“ řekla rezolutně.

Jennie Garth to s úpravami tolik nepřehání

Herecká kolegyně Jennie Gatrh (50) je o rok starší než Tori Spelling. Při pohledu na její tvář už v ní ale více poznáte její seriálovou postavu Kelly. Za ty roky totiž Jennie neprošla žádnou výraznou proměnou a jediné, čím si dopomáhá k mladistvějšímu vzhledu je botox. Někteří fanoušci ji za to přesto kritizovali. „Oh Jennie! Jsi krásná, nepotřebuješ všechen ten botox! Je smutné, že jsi skoro k nepoznání,“ napsala jí na sociálních sítích například jedna žena. Další ze sledujících napsal: „Panebože, vypadáš tak uměle!“ načež herečka odpověděla jasně a stručně. „Ne, jsem lidská bytost.“

Jak probíhá aplikace botoxu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.