Móda a krása

21. září 2023 16:05

Komerční sdělení

Trendy na TikToku se mění, touha po kvalitní péči zůstává

Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s řadou produktů, jejichž ultra silný výkon zajisté oceníte. Nejkvalitnější výtažky z moře ve všech produktech. Ucelené řady přípravků pro vaši pleť. Přesně takové, jaké pro dokonalou péči a výživu potřebujete. Nenechte se zmást trendy a věnujte se zdraví. To je pro vaši pleť nejpřínosnější.

Trendy, které se na nás valí ze všech stran nás, v jednom okamžiku informují o tom, že bychom měli mít skleněnou pleť, jindy zase, že jediné, co nás zachrání od vrásek, je mléčná skincare, která ale, pozor, s mlékem nemá vůbec nic společného. Jindy zase odborníci na sociální sítě doporučují mat. Jak si s tím ale nakonec poradit a co je pro vaši pleť to nejlepší?

Nejlepší je vždy a za všech okolností kvalita. Ta, která přetrvá, vyživuje vaši pleť do hloubky a nehraje si na trendy. Tradiční, a přesto inovativní. Taková je kosmetika, kterou si musíte hýčkat. Možná o ní i psát a hovořit. Přípravky značky Thermes Marins de Saint Malo jsou přesně tím, co potřebujete, jestliže se o svou pokožku chcete starat efektivně a s dokonalým výsledkem. Bez ohledu na módní rady.

Produkty značky chrání před stárnutím a zpomalují jeho proces. Pleť vyživují, společně nabízí úlevu namáhané pleti, zbavují jí nečistot, chrání před vysoušením a povětrnostními vlivy. Hydratují, zklidňují, a to vše s ohledem na přírodu. Chemii u značky nehledejte. Je tvořena tak, aby uspokojila nejnáročnější zákaznice, dbající o své zdraví i kvalitu životního prostředí.

Nekompromisní, prémiová, efektivní, s přírodními výtažky, senzorická a ekologicky odpovědná. Přesně taková je nová řada kosmetických přípravků. Zamilujte se do jejich výkonu i čistoty také vy.

Vyzkoušejte:

Čisticí mléko s mořskou levandulovou vodou & třemi řasami, 625 Kč

Mimořádně jemné mléko s mořskou levandulovou vodou a výtažky ze tří řas (hnědé, červené a zelené) šetrně odstraňuje nečistoty a stopy make-upu z obličeje a očí.

Čisticí gel na obličej a oči Thermes Marins de Saint Malo, 455 Kč

Svěží čisticí gel je speciálně přizpůsoben k šetrnému odstranění make-upu z obličeje a očí. Výtažek z mořského fenyklu a voda s modrou chrpou zklidňují pokožku.

Elastický vyhlazující krém, 1599 Kč Účinně bojuje proti stárnutí pleti a vyhlazuje jemné mimické vrásky. Krém s bohatou texturou působí účinně proti stárnutí pokožky díky spojení mořského kolagenu s peptidovým komplexem. Pokožka získá zpět svou pružnost a elastičnost a bude krásně hladká.

Více na cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky kosmetika stárnutí TikTok mléko řasy pokožka trend Thermes Marins de Saint Malo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.