Móda a krása

1. listopadu 2023 15:56

Komerční sdělení

Jak zatočit s únavou rychle a efektivně? Stačí dva přípravky a omládnete během chvilky

Omládněte o několik let díky správně zvolené péči. Konečně bude vaše tvář vypadat, jako byste vše zvládala jen tak mimochodem. A o to přece běží. Zamilujte se do produktů značky Orlane, které vám s restartem pleti pomohou. Podzimní dny totiž vitalitě pleti nepřejí a vy si určitě nechcete vrásky zbytečně přidávat, že?

Je tu zase období zimy a chladných rán. Plískanic a nedostatku slunečních paprsků. Právě v tomto období pleť trpí a velmi rychle začne vypadat unavená, bez života, povadlá a s nedostatkem jasu. Jak zatočit s příznaky, které přidávají léta, a získat zpět letně dokonalý zdravý vzhled? Objevte řadu Antifatigue značky Orlane a omládnete okamžitě přesně tak, jak potřebujete. Plus bonus navíc: Po aplikaci se budete cítit, jako byste se právě vrátila z čtrnáctidenní dovolené.

Zjednejte rychlou nápravu stavu pokožky díky kombinaci přípravků, které s únavou vepsanou do tváře efektivně bojují.

Vyzkoušejte:

Antifatigue Absolute Polyactive krém – 50 ml/3290 Kč

Je prokazatelné, že díky světelné terapii lze obnovit činnost genů podporujících efektivní zmírňování tvorby vrásek a vizuálně starší pokožky. Antifatigue Absolute Polyactive krém na unavenou pleť je inspirován právě touto světlenou terapií. Krém obsahuje výtažek z kořene stromu lindera, který má pozitivní efekt, podobně jako světelná terapie. Ženšen ve spojení s výtažkem z ginkgo biloby, stromu dlouhověkých, odplavuje toxiny a podporuje mikrocirkulaci. Bio-Energic komplex pleť energizuje, hydratuje a zpevňuje. Krém inspirovaný světelnou terapií přináší ve své vylepšené verzi ještě více energie pro unavenou pleť. Už velmi brzo po aplikaci revitalizuje unavenou pokožku, obnovuje mladistvý vzhled, vyplňuje vrásky a je prvním krokem k zabránění projevů stárnutí. Pomáhá vyplavovat toxiny a harmonizuje biorytmy uvnitř buněk. Použití: V tenké vrstvě nanášejte ráno pro dodání energie i večer pro obnovu pleti. Aplikujte na důkladně vyčištěnou pleť.

Antifatigue maska na unavenou pleť – 75 ml/1590 Kč

Antifatigue maska zajistí pleti okamžitou relaxaci a viditelné vypnutí, po ošetření je doslova nabitá novou energií! Unikátní složení poskytuje okamžitou biologickou reakci proti stárnutí, vypíná pleť již po první aplikaci, regeneruje, hydratuje a rozjasňuje. Pleť je následně odpočatá, pevná a pružná. Po jejím použití na pleti lépe a déle drží make-up. Použití: Při ošetření cíleném proti únavě naneste dostatečnou vrstvu masky a nechte ji 10 minut působit. Pro okamžitý efekt aplikujte masku v tenké vrstvě pod make-up.

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.