Celebrity

3. července 2024 14:53

Josef Šťastna

Zloba v rodině graduje. Jsi nemocná, tvoje lži jsou odporné, vzkazuje dceři Monika Binias

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Vše nasvědčuje tomu, že vztahy mezi Monikou Binias a její dcerou Charlotte Štikovou jsou tolik poškozené, že už nepůjde je napravit. Charlotte v rozhovoru pro Prima Ženy matce vzkázala, ať na ní přestane vydělávat. Monika Binias zareagovala tím, že své dceři vzkázala, že je nemocná, ale drogy ji neomlouvají.

Hrdinky televizní reality show Štiky na sebe poutaly pozornost tím, že se dokázaly pohádat kvůli jakékoliv maličkosti. Hlavní slovo v rodině vždy měla Monika Binias (dříve Štiková). Jenže byly to hádky, které se přehnaly jako bouřka, Monika, Ornella i Charlotte k sobě nakonec vždy našly cestu.

Nyní je situace vyhrocená a na usmíření to nevypadá. Monika Binias ve velkém rozhovoru pro Prima Ženy uvedla, že Ornella je zlá a Charlotte má problémy s drogami. Když Monika s manželem Petrem přejeli do Karlových Varů, tak Monika uvedla, že si dokáže představit, že by ještě vztahy s Charlotte mohla urovnat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Za jaké ceny se můžete najíst v Karlových Varech?

Jenže během módní přehlídky návrhářky Debbie Brown dala Charlotte opravdu třaskavý rozhovor pro Prima Ženy. Mladá Štiková uvedla, že matka v řadě věcí lže a lži do veřejného prostoru pouští přes svůj podcast, protože jí to nese peníze. Charlotte také uvedla, že máma nemůže vědět nic o tom, zda drogy bere či nebere, protože se od Vánoc neviděly. Po rozhovoru šla Charlotte na večírek se Sámerem Issou a tancovali do rána. Zda si Charlotte na divokém večírku v Karlových Varech něco dala, ví jen ona sama. Na první pohled se zdálo, že si vystačí se sklenkou alkoholu.

Jsi nemocná, drogy tě neomlouvají, vzkázala Binias dceři

Monika Binias každopádně ostře zareagovala na slova své dcery a označila ji za nemocnou lhářku.„Ve Varech jsi byla mimo, jsi nemocný člověk, ale tvoje lži ve všech bodech jsou strašné, odporné, nehorázné... Drogy tě neomlouvají,“ napsala Binias na sociální sítě a dodala, že tuto cestu si Charlotte zvolila už před šesti lety, když chodila s Ifkem.

„Už mi to není ani líto. Už je to její boj a lži a bahno. Pošlapala jsi vše a všechny,“ dodala ve vzkazu svým fanouškům naštvaná a zklamaná Monika Binias.

Podívejte se také na velký rozhovor s Monikou Binias a jejím manželem Petrem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.