Týden plný grilování v pivním speciálu. Umějí soutěžící kromě pití piva i vařit?

Prostřeno! XXV (116) - upoutávka

Soutěž amatérských kuchařů je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Své kuchyně a vlastní kulinářské umění představí čtyři muži a jediná žena. A bude na co se dívat. U prostřených stolů vyzkoušíme a ochutnáme recepty světové i domácí kuchyně, kromě toho i zajímavý úkol týdne, kterým je tentokrát chuťovka k pivu.

Chuťovka je dobrota, která se dá stejně tak odbýt jako vymazlit. Jak se jí kdo chopí a kolik bodů za ni padne? Jak se takové zadání podaří zakomponovat hostiteli do menu, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc? Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Kromě toho všichni tvrdí, že si chtějí celý týden užít a poznat se s novými přáteli. Odhalí taktika, který jim jejich přání zhatí, nebo se celý týden odehraje v poklidu?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte pivní speciál od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Petr (32) je spolumajitelem produkční agentury.

Tvrdí o sobě, že je společenský a komunikativní. Rád chodí do posilovny, běhat, baví ho natáčení, cestování a fotografování. Přijal výzvu zúčastnit se natáčení pořadu, a pokud by vyhrál, peníze by použil na cestování. Těší se na nové gastro zážitky a miluje jídla z grilu. Jeho menu bude překvapivé. Připravené z jídel, která má moc rád a chce si zkusit, jestli jejich přípravu v časovém limitu zvládne. Maso si ale pro jistotu předpeče. Seznamte se s partou tohoto týdne a hned zjistíte, jestli se v ní nachází taktik.

Úterý: Policista Marcel (49) studoval obor řezník a uzenář.

Dříve pracoval jako řezník u nás, ale i v Anglii a Německu. Je rozvedený a má dvě děti – dceru Nikol (25 let), která je už vdaná. Marcel bydlí se synem Jakubem (22 let) v rodinném domě. Syn studuje na pedagogické fakultě v Ostravě. Co se Marcelovi v kuchyni nepovedlo? Asi před dvanácti lety připravoval maďarský guláš na ohni a jeho kolega z práce ho doteď žádá o recept, ale on mu ho nemůže dát, protože každý kotlík, co vaří na ohni, je úplně jiný. Jak mu to půjde v kuchyni tentokrát? Vybral si už svou kuchařskou porci smůly, nebo ne? Dojde i na otázky na tělo. Lenka se jich nebojí. Bude se také tipovat, jaké povolání dnes Marcel dělá. Už v úterý sledujte, jak a kam bude směřovat výrazně mužská partička.

Středa: Pavel (25) účast v soutěži bere jako terapii, protože je velký nervák.

Studoval na střední průmyslové škole strojírenské obor strojírenství – počítačová podpora konstruování, kterou zakončil maturitou. Dále studoval na střední škole technické a obchodní škole v Olomouci, obor elektrikář pro silnoproud ve zkrácené formě studia, kde získal výuční list. Pracoval jako obsluha laserových zařízení. Nyní pracuje na pozici konstruktér junior. Je svobodný a bezdětný. Mezi jeho oblíbená jídla patří halušky s brynzou a hovězí guláš. V životě se řídí mottem: „Chceš-li dosáhnout úspěchu, nikdy se nevzdávej a jdi si za tím.“ Vzdá to během vaření, nebo ne? Leccos se v kuchyni nepodaří a dort bude mít Pavel připravený dopředu. Oporou mu ale bude milovaná partnerka. Sledujte už ve středu.

Čtvrtek: Provozní Stanislav (28) bude celé menu vařit ve venkovní kuchyni.

Studoval management sportu. Pracoval jako řidič mezinárodní přepravy v dodávce, dále jako číšník, barman a recepční. Nyní pracuje jako provozní restaurace. Žije s manželkou a dcerou Tamarkou (3 roky). Mají hezký a klidný život, který dost ovlivňuje jeho pracovní vytížení. Snaží se ale být rodině neustále nablízku. Ve své ženě má velikou podporu a dodává mu denní dávku optimismu. Nejvíc volného času věnuje Stanislav své rodině. Má rád svoji práci a baví ho hrát FIFA PRO CLUBS. A jaké vzpomínky na vaření má? Jako malé dítě chtěl připravit rodičům romantickou večeři a připravil jim polévku z pytlíku a k tomu zapálil svíčku. K jeho neštěstí si šel zahrát hru na počítači, a když se vrátil, část kuchyňské linky byla v plamenech. Mezi další příhody patří příprava svíčkové na novoroční oběd pro rodinu. Příprava šla skvěle, a i když koupil pravou svíčkovou, tak se jídlo nepovedlo a maso nebylo dobré. Jak to dopadne tentokrát? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Maminka na rodičovské dovolené, Lenka (31), je tento týden jediná žena u stolu.

Vyučila se jako servírka a této profesi se také věnovala. Nyní je na mateřské dovolené. S manželem Martinem má dva syny – Martina a Michaela. Ve volném čase se věnuje své rodině. Má ráda turistiku a jídlo. Sama o sobě tvrdí, že je přátelská a nekonfliktní. Do pořadu se přihlásila sama, a to z legrace. Pro hosty chystá kreativní zábavu, nemá ráda játra a kapustu a ráda připravuje různá jídla. Jak se jí bude dařit v pátek? Dívejte se!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.