Týden plný grilování v pivním speciálu. Umějí soutěžící kromě pití piva i vařit?

Prostřeno! XXV (116) - upoutávka

Soutěž amatérských kuchařů je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Své kuchyně a vlastní kulinářské umění představí čtyři muži a jediná žena. A bude na co se dívat. U prostřených stolů vyzkoušíme a ochutnáme recepty světové i domácí kuchyně, kromě toho i zajímavý úkol týdne, kterým je tentokrát chuťovka k pivu.

Chuťovka je dobrota, která se dá stejně tak odbýt jako vymazlit. Jak se jí kdo chopí a kolik bodů za ni padne? Jak se takové zadání podaří zakomponovat hostiteli do menu, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc? Všem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Kromě toho všichni tvrdí, že si chtějí celý týden užít a poznat se s novými přáteli. Odhalí taktika, který jim jejich přání zhatí, nebo se celý týden odehraje v poklidu?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte pivní speciál od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Petr (32) je spolumajitelem produkční agentury.

Tvrdí o sobě, že je společenský a komunikativní. Rád chodí do posilovny, běhat, baví ho natáčení, cestování a fotografování. Přijal výzvu zúčastnit se natáčení pořadu, a pokud by vyhrál, peníze by použil na cestování. Těší se na nové gastro zážitky a miluje jídla z grilu. Jeho menu bude překvapivé. Připravené z jídel, která má moc rád a chce si zkusit, jestli jejich přípravu v časovém limitu zvládne. Maso si ale pro jistotu předpeče. Seznamte se s partou tohoto týdne a hned zjistíte, jestli se v ní nachází taktik.

Úterý: Policista Marcel (49) studoval obor řezník a uzenář.

Dříve pracoval jako řezník u nás, ale i v Anglii a Německu. Je rozvedený a má dvě děti – dceru Nikol (25 let), která je už vdaná. Marcel bydlí se synem Jakubem (22 let) v rodinném domě. Syn studuje na pedagogické fakultě v Ostravě. Co se Marcelovi v kuchyni nepovedlo? Asi před dvanácti lety připravoval maďarský guláš na ohni a jeho kolega z práce ho doteď žádá o recept, ale on mu ho nemůže dát, protože každý kotlík, co vaří na ohni, je úplně jiný. Jak mu to půjde v kuchyni tentokrát? Vybral si už svou kuchařskou porci smůly, nebo ne? Dojde i na otázky na tělo. Lenka se jich nebojí. Bude se také tipovat, jaké povolání dnes Marcel dělá. Už v úterý sledujte, jak a kam bude směřovat výrazně mužská partička.

Středa: Pavel (25) účast v soutěži bere jako terapii, protože je velký nervák.

Studoval na střední průmyslové škole strojírenské obor strojírenství – počítačová podpora konstruování, kterou zakončil maturitou. Dále studoval na střední škole technické a obchodní škole v Olomouci, obor elektrikář pro silnoproud ve zkrácené formě studia, kde získal výuční list. Pracoval jako obsluha laserových zařízení. Nyní pracuje na pozici konstruktér junior. Je svobodný a bezdětný. Mezi jeho oblíbená jídla patří halušky s brynzou a hovězí guláš. V životě se řídí mottem: „Chceš-li dosáhnout úspěchu, nikdy se nevzdávej a jdi si za tím.“ Vzdá to během vaření, nebo ne? Leccos se v kuchyni nepodaří a dort bude mít Pavel připravený dopředu. Oporou mu ale bude milovaná partnerka. Sledujte už ve středu.

Čtvrtek: Provozní Stanislav (28) bude celé menu vařit ve venkovní kuchyni.

Studoval management sportu. Pracoval jako řidič mezinárodní přepravy v dodávce, dále jako číšník, barman a recepční. Nyní pracuje jako provozní restaurace. Žije s manželkou a dcerou Tamarkou (3 roky). Mají hezký a klidný život, který dost ovlivňuje jeho pracovní vytížení. Snaží se ale být rodině neustále nablízku. Ve své ženě má velikou podporu a dodává mu denní dávku optimismu. Nejvíc volného času věnuje Stanislav své rodině. Má rád svoji práci a baví ho hrát FIFA PRO CLUBS. A jaké vzpomínky na vaření má? Jako malé dítě chtěl připravit rodičům romantickou večeři a připravil jim polévku z pytlíku a k tomu zapálil svíčku. K jeho neštěstí si šel zahrát hru na počítači, a když se vrátil, část kuchyňské linky byla v plamenech. Mezi další příhody patří příprava svíčkové na novoroční oběd pro rodinu. Příprava šla skvěle, a i když koupil pravou svíčkovou, tak se jídlo nepovedlo a maso nebylo dobré. Jak to dopadne tentokrát? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Maminka na rodičovské dovolené, Lenka (31), je tento týden jediná žena u stolu.

Vyučila se jako servírka a této profesi se také věnovala. Nyní je na mateřské dovolené. S manželem Martinem má dva syny – Martina a Michaela. Ve volném čase se věnuje své rodině. Má ráda turistiku a jídlo. Sama o sobě tvrdí, že je přátelská a nekonfliktní. Do pořadu se přihlásila sama, a to z legrace. Pro hosty chystá kreativní zábavu, nemá ráda játra a kapustu a ráda připravuje různá jídla. Jak se jí bude dařit v pátek? Dívejte se!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.