Hosté Pavlínu drbou za zády, ona ale všechno slyší. Proč se jim zdá divná?

Prostřeno! XXV (113) – Řeči za zády

Středeční hostitelka Pavlína z Jihomoravského kraje žije v miniaturním bytě. Kuchyňskou linku má doslova vedle postele. Bývalá obchodní manažerka jde svým soupeřkám pěkně na nervy. Udobří si je alespoň svojí pohostinností?

Ve středu v soutěži amatérských kuchařů předvede svoje oblíbené recepty Pavlína. Připraví tataráček z lososa, dýňovou polévku, panenku ve slanině s hříbkovou omáčkou a malinový sorbet. Devětadvacetiletá hostitelka svým soupeřkám připadá falešná a těžko hledají společnou řeč. To se ale dnes může změnit. Pavlína se o svém soukromí rozpovídá víc, než asi plánovala.

Soutěžícím přizná, že nemá práci ani přítele a cítí se občas osaměle. Dokonce si pojmenovává plyšáky a věci v pokoji. Ostatním to připadá zvláštní a při šmejdění ihned pochopí, co tím Pavlína myslí. „Viděli jsme tam plyšáky, které má Pavlína pojmenované, což mi přijde taky trochu divné. I na vysavači má napsané jméno. Takže ona vlastně žije s plyšákama a vysavačem,“ hodnotí Pavlínu Jana.

Protože Pavlína bydlí v bytě s jednou místností, která je kombinací ložnice, kuchyně i jídelny, při přípravě hlavního chodu uslyší, jak se o ní dámy baví při šmejdění. Budou si pečlivě prohlížet nástěnku s fotkami, kterou jim tam hostitelka připraví.. „Já se divím, že nemá žádného chlapa. Na takovou ženskou chlapi určitě letí,“ otevřeně prohlásí Jana a ostatní přitakávají. Jako by jim nedocházelo, že mají Pavlínu přímo za zády. Když se pak o ní baví na balkoně, shodnou se, že bude asi hodně vybíravá. Co dalšího se bude probírat, uvidíte už vpodvečer.

Čím Pavlína svým soupeřkám nesedla? Podívejte se na video:

Vybíravým soutěžícím se zdá Pavlína falešná

Po dvou společně strávených večerech mají dámy na Pavlínu svůj názor. Zdá se jim jiná, podle Jany nechce zapadnout. „Já si myslím, že na kameru si hraje na něco, co vůbec není doopravdy,“ prohlásí Anička. „Asi nejvíce kritizuje,“ myslí si Tereza. Podle Petry je  Pavlína velmi odměřená, ale připustí, že to může být i všudypřítomnými kamerami.

Dámám se hostitelka nezavděčí ani svým menu. Některé totiž nejedí ryby, a tak se při předkrmu v jídle jen pošťourají. Dalším zase nechutnají houby, takže si panenku dají bez houbové omáčky. Pavlína bude dost riskovat, protože o averzi k rybám a houbám už byla v minulých dnech řeč. Úspěch naštěstí bude mít s dýňovou polévkou a domácím sorbetem. Snad to bude v boji o vítězství stačit. Zavděčit se tak vybíravým hostům bude těžké.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.