Týden plný nehod, trapasů a chyb. Která z pěti rozdílných žen uvaří nejlépe?

Prostřeno! XXV (106) - upoutávka

Oblíbená soutěž amatérských kuchařů je tady s dalšími díly. Tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Půjde navíc jen o dámskou partičku, takže taktika nejspíš bude na pořadu dne. Nebo to bude všechno úplně jinak? Jaká menu hostitelky připraví tak, aby byly přesvědčeny o tom, že mají šanci na úspěch?

Postupně budou odkrývány taje lokální i světové kuchyně stejně jako charaktery všech soutěžících. Kromě toho na účastnice i diváky čeká zajímavý úkol týdne, kterým budou vločky. Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem hostitelkám, aniž by ostatní dámy poznaly, že se jedná o něco navíc? Všem jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte pořad vpodvečer od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Žena v domácnosti Emília (35) svou první účast v soutěži hostům zatají

Má středoškolské vzdělání, také přítele a velkou touhu užít si své druhé účinkování v soutěži o nejlepší menu. Má ráda sport, modeláž nehtů a čas tráví se svými dětmi. Velmi se těší na ochutnání nových jídel, a pokud by dosáhla na výhru, použije ji na vybavení svého salonu. Ráda vaří zdravá jídla a přesně takové bude i její menu. Sledujte už v pondělí, jak seznamovací večer dopadne a jestli si všichni hosté padnou do noty.

Úterý: Studentka Adéla (18) studuje obor zdravotní sestra

Věnuje se sociálním sítím, zatím žije s rodiči a sestrami. Těší se, že se v Prostřeno! seznámí s novými lidmi. Do pořadu se přihlásila, protože má bláznivou rodinu. Nemá zážitky z vaření, těší se ale, že si některé odnese právě z natáčení. Má ráda vše kromě pálivého jídla, nejvíc miluje sushi. Kdyby vyhrála, pořídila by si nové auto. Menu poskládala z jídel, která umí dobře uvařit, ovšem nervozita může udělat své. Při vaření dokonce poteče krev. Sledujte už v úterý, jak její večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat.

Středa: Podnikatelka Anna (41) nejí jahody a ráda připravuje klasická jídla

Má základní vzdělání, pracovala jako prodavačka a pečovatelka. Nyní je v invalidním důchodu a podniká – má občerstvení ve škole. Žije s manželem Liborem a má syny Libora (25 let), Dušana (25 let) a Adama (15 let). Doma jim dělá společnost pes Monty. Starší synové už bydlí sami a nejmladší je na internátu. Ve volném čase ji baví vaření, čtení a hraní šipek. Sama o sobě tvrdí, že je pozitivní, nepokazí žádnou legraci a někdy je trochu vzteklá. Do pořadu ji přihlásili manžel a její kamarádky, protože si myslí, že je dobrá kuchařka. Jak se středeční hostitelce její večer povede? Dívejte se!

Čtvrtek: Promotérka Kristýna (35) ve volném čase ráda maluje, píše a cvičí

Studovala v Itálii střední ekonomickou školu s maturitou. Pracovala jako servírka, prodavačka, manažerka, obchodní zástupkyně a lektorka jógy. Jejím aktuálním povoláním je promotérka a obchodnice. Je svobodná a bezdětná. Baví ji herectví, jóga, meditace, hra na klavír a filmaření. Sama o sobě tvrdí, že je cílevědomá, soběstačná a tvrdohlavá. Je romantička, někdy je naivní a má ráda pozornost. Do pořadu se přihlásila sama, protože se ráda předvádí a potřebuje peníze.

Na YouTube má video o Indii, kde byla. Na jakou historku z vaření vzpomíná? Na Srí Lance měli kuchyň hned vedle indického chrámu. Kristýna vařila jídlo a vedle v chrámu začal obřad. Kristýna musela kuchyň hned opustit – bála se, protože lidé v chrámu upadali do transu. Jak se Kristýně její večer povede? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Pomocnice v kuchyni Helena (48) šokuje hosty svojí početnou rodinou

Vystudovala střední odbornou textilní školu obor tkadlena. Nyní pracuje jako pomocná síla v kuchyni. Je rozvedená a žije pět let s přítelem. Má celkem pět dětí – tři už jsou dospělé a dvě dcery ještě žijí s ní (Lucce je 12 let a Terezce 6 let). Helena je již babičkou. Stará se o svého vnuka a jinak moc volného času nemá. Sama o sobě tvrdí, že je společenská. Pokud je třeba, je pracovitá. Do pořadu se přihlásila, protože ráda vaří a říkala si, že to zkusí. Chtěla by poznat, jak vaří ostatní účinkující, a ráda by se něčemu novému přiučila. Pokud vyhraje, peníze použije na novou kuchyň. Jak se jí bude v pátek dařit splnit si svůj sen? Dívejte se!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.